Добродојдовте во онлајн форма за волонтирање
Оваа програма има за цел да понуди простор и можности на волонтерите да се ангажираат во помагање на локалната заедница во Куманово преку волонтерска работа.
Волонтерската работа ќе биде овозможена преку различните проекти кои ЦИД ги организира во зедницата. Период: 12 месеци
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service