Solaç ON 2021/2022
Hola!

Solaç ON és taller extraescolar artístic de funcionament totalment virtual.


Les classes són d'una hora setmanal, i en grups de màxim 8 alumnes. El material utilitzat es fa arribar a les famílies a l'inici de cada trimestre a través d'agència de transports (amb servei a tot el territori peninsular i Balears).

Cada trimestre es proposen treballs variats, ja sigui de dibuix i pintura (aquarel·la, quadre amb textures, figura humana, paisatge, bodegó...) o bé de manualitats (fusta, cartró, paper maché...), alhora que es presenten i treballen un o varis artistes destacats. Posem especial èmfasi en l'aprenentatge i desenvolupament de les habilitats creatives, amb atenció especial al procés experimental de cada proposta.

Una vegada iniciada la sessió i amb el material necessari al seu abast, la idea és que la/el alumna/e sigui totalment autònom durant l'hora de taller, amb el guiatge i ajuda personalitzada de la professora/professor que l'acompanya.


Informació pràctica:

> Classes per a alumnes de 1r a 6è de primària (P5 acompanyat de germà/-na o adult). Els grups poden barrejar edats sense problema, en ser de nombre tan reduït permeten una adaptació in situ sense problemes a l'edat i nivell de cada alumne.

> Professors: Carme Maria Martín i Joan Soler

> Horaris a escollir: de Dilluns a Divendres de 18h a 19h.

> Preu: 28 eur/mes, amb materials i enviament inclosos. (Permanència mínima d'un trimestre).

* Preu familiar: si dos germans comparteixen la mateixa connexió s'aplicarà un preu únic de 45 eur/mes. (60 eur/mes per tres germans).
** Serà necessari un material bàsic a casa que no estarà inclòs en el material que rebreu, com ara pinzells, pintures, cola, etc. per a poder fer els treballs. Aquest material us serà detallat a les famílies abans de l'inici de les classes.
*** La classe setmanal quedarà gravada i es podrà veure en streaming posteriorment en cas que algun dels alumnes no pugui assistir-hi en directe per la raó que sigui.
**** És possible començar les classes a qualsevol moment del curs si hi ha places al grup desitjat. Es cobrarà la part proporcional del mes. 

> Plataforma utilitzada: Google Meet

> Les classes començaran la primera setmana d'octubre de 2021 i s'aplicarà el calendari escolar. Es poden començar les classes en qualsevol moment del curs (sempre i quan hi hagi places disponibles), i si es comença a mig mes es cobrarà la meitat de la mensualitat.

> Forma de pagament: per domiciliació bancària. (Es pot fer una primera classe de prova sense compromís).Per reservar plaça per la teva filla/fill omple el següent formulari. (Si posteriorment necessites canviar horaris per motius d'organització familiar no hi haurà problema sempre i quan hi hagi places disponibles).
Si inscrius germans n'hi ha prou amb omplir un formulari, especificant el nom de tots.


Moltes gràcies!


SOLAÇ Centre d'Expressió Artística
solacentreart@gmail.com - 973601487


Email *
Nom i cognoms de l'alumna/-e *
Curs escolar 2021-2022 *
SELECCIONEU UNA FRANJA HORÀRIA
Clear selection
Nom de la mare/pare/tutor legal *
Telèfon/s de contacte *
Direcció d'enviament del material *
Codi postal *
Població *
Compte bancari <ES + 22 dígits> (es pot donar més endavant si voleu fer una 1a classe de prova)
Autorització tractament de dades *
Observacions
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy