Inschrijfformulier Alphens Korenfestival 2023

Beste zangvrienden en vriendinnen,

Op zaterdag 13 mei 2023 organiseren wij de 9e editie van het Alphens Korenfestival!
De inschrijving is geopend; vanaf vandaag kunt u zich inschrijven voor deelname aan dit muzikale evenement.
De vorige edities van het festival hebben ons geleerd dat het centrum van Alphen aan den Rijn tijdens het Korenfestival verandert in een zingende en swingende menigte.

Opening van het festival  
Evenals vorig jaar zullen wij met elkaar het festival openen. In een korte bijeenkomst zingen wij met elkaar onze stemmen warm, zodat alle deelnemers klaar zijn voor hun optredens. De koren verspreiden zich dan over het centrum van Alphen aan den Rijn voor de optredens op de vele binnen- en buitenpodia.

Planning
Het festival start om 11:00 uur en eindigt rond 17:00 uur. Om iedereen een kans te geven zingt ieder koor twee sets van ca. 25 minuten op verschillende locaties. Koren met een liveband zullen slechts één keer zingen, maar hebben dan wel 50 minuten  de tijd. 

Slotmanifestatie
Het Alphens Korenfestival zal afgesloten worden met een korenestafette. De koren die hieraan deelnemen wordt bij inschrijving gevraagd een opgave te doen van hun 10 meest gezongen nummers. De organisatie gaat op zoek naar nummers die door meerdere deelnemers aan de estafette gezongen worden en selecteert deze voor de slotmanifestatie. Op ludieke wijze gaan wij met z'n allen het Rijnplein op z'n kop zetten.

Locaties en uitrusting
De optredens zullen plaatsvinden op binnen- en buitenlocaties. De overdekte buitenpodia zijn 6 x 4 meter. De locaties variëren in capaciteit. Zij zijn geschikt voor grotere koren of juist kleinere koren. De kleinste (binnen)locatie is geschikt voor hele kleine gezelschappen bestaande uit maximaal 15 personen.
Wij zorgen ervoor dat op de meeste locaties een geluidsinstallatie aanwezig is met een mengpaneel en een microfoon voor solozang of voor de aankondigingen. Afhankelijk van de locatie zorgen wij ook voor monitor speakers en overhead microfoons. Op sommige locaties wordt gezorgd voor een piano, deze is soms akoestisch, soms digitaal.

Plaatsingsprocedure:
  1. De koren die wij vorig jaar hebben moeten teleurstellen omdat wij ze niet konden plaatsen krijgen voorrang, mits zij zich vóór 1 januari 2023 hebben aangemeld;
  2. Daarna de koren die een of meerdere vrijwilliger(s) meenemen op volgorde van binnenkomst;
  3. Daarna de overige koren op volgorde van aanmelding;
  4. Het bestuur behoudt zich het recht voor af te wijken van deze procedure indien een situatie ontstaat dat het opvolgende koor niet plaatsbaar is op de nog beschikbare plek(ken), maar een koor dat zich later heeft ingeschreven heeft nog wel plaatsbaar is.
Publiciteit
De deelnemende koren worden actief gepromoot via de website www.alphenskorenfestival.nl en via onze Facebookpagina www.facebook.com/alphenskorenfestival. Hiervoor wordt gevraagd een foto aan te leveren van een kwaliteit van tenminste 1MB en een wervend stukje te schrijven. 

Bijdrage in de kosten
Van iedere deelnemer wordt een bijdrage van € 100,00 gevraagd voor de te maken kosten. Op het moment dat  de inschrijving sluit zullen de koren die geplaatst zijn een factuur ontvangen. Op het moment dat de betaling ontvangen is, is de deelname definitief.

Vrijwilligers
Het organiseren van een festival van deze omvang kan alleen georganiseerd worden als er voldoende vrijwilligers (gastheren/vrouwen) zijn om de podia te bemannen. Wij doen een dringende oproep aan de deelnemende koren om (een) vrijwilliger(s) te werven die ons gedurende (een deel van) de dag willen helpen. Koren die een of meerdere vrijwilligers meenemen krijgen voorrang in de plaatsingsprocedure.

Wij zien uw inschrijving via bijgaand inschrijvingsformulier met belangstelling tegemoet en begroeten u graag op het Alphens Korenfestival van 2023!
 
Met vriendelijke groet,

Frans, André en Ellen
Stichting Groene Hart Korenfestival

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Naam koor:
Let op: een dirigent kan met maximaal 3 koren optreden/inschrijven. Ieder koor dient een eigen inschrijfformulier in te vullen! 
*
Straat en huisnummer: *
Postcode en Plaats: *
Genre van het koor *
Contactpersoon: *
Mobiel telefoonnummer contactpersoon: *
E-mailadres contactpersoon: *
Factuur e-mailadres: *
Website: *
Facebookpagina:
Geef hier aan of u een Facebookpagina heeft en wat de vindplaats is.
*
Aantal deelnemers:
Geef aan hoeveel personen naar verwachting zullen deelnemen aan het festival
*
Wij nemen de volgende apparatuur mee: 
U dient er rekening mee te houden dat wij er vanuit gaan dat u de hier genoemde apparatuur ook daadwerkelijk meeneemt.
*
Apparatuur benodigd tijdens optreden:  *
Bijzondere omstandigheden:
Geef aan of er sprake is van bijzondere omstandigheden, bijvoorbeeld een dirigent die met nog een koor inschrijft, zangers/zangeressen die in meerdere koren optreden, als u niet voor een bepaalde tijd kunt optreden, etc.
Slotmanifestatie
Geef aan of u deel wil nemen aan de slotmanifestatie in de vorm van een korenestafette. Indien u zich hiervoor aanmeldt verzoeken wij u ons een overzicht te mailen van de 10 meest bekende en door uw koor gezongen nummers. (titel en oorspronkelijke artiest)
*
Voorkeur optreedlocatie:
Bij de plaatsing van de koren proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden met de doorgegeven voorkeur. Wij kunnen echter niet garanderen dat het altijd lukt.
*
Promotietekst:
Schrijf hier een wervend stukje ter introductie van uw koor of stuur het ons per mail op. Stuur ons ter ondersteuning een foto toe van behoorlijke kwaliteit (minimaal 1MB). Stuur deze naar: inschrijven@alkoren.nl. Wij zullen hiermee uw koor promoten op onze website en Facebookpagina.
*
Verklaring BUMA
De inschrijver verklaart dat het koor voldoet aan haar wettelijke verplichtingen betreffende afdracht BUMA rechten door middel van een van onderstaande opties:
*
Persoonsgegevens
Bij uw inschrijving worden persoonsgegevens gevraagd en tijdens het festival worden foto’s gemaakt. Op onze website www.alphenskorenfestival.nl vindt u ons privacy beleid. Uw inschrijving wordt uitsluitend in behandeling genomen als u akkoord gaat met deze voorwaarden.
*
Vrijwilligers
Geef aan of uw koor (een) vrijwilliger(s) meeneemt die gedurende (een deel van) de dag ingezet kan/kunnen worden als gastheer/vrouw op de podia. Graag ontvangen wij per mail de contactgegevens (naam, e-mailadres en telefoonnummer) van de desbetreffende perso(o)n(en).
N.B. Indien dit op moment van inschrijving nog niet bekend is: U ontvangt een mail ter bevestiging van uw inschrijving met een link naar de webpagina waarop u het formulier naderhand nog kunt aanpassen.
*
Voorbehoud
Het bestuur besteedt veel aandacht aan de veiligheid van de deelnemers. Van de deelnemers wordt verwacht dat zij zich aan de aanwijzingen van de organisatie houden. Deelname aan het festival is voor eigen risico. Het bestuur kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld. Het bestuur behoudt zich het recht voor om te kunnen besluiten het festival af te gelasten als door (weers)omstandigheden of andere van buiten komende omstandigheden de veiligheid van de deelnemers niet gewaarborgd kan worden.
*
Om uw aanmelding definitief te maken dient u nog enkele stappen te doorlopen. Druk op de blauwe knop "verzenden" om uw aanmelding in te dienen. De melding dat uw antwoord is opgeslagen is de bevestiging dat uw antwoord bij ons ontvangen is. U ontvangt automatisch een bevestigingsmail op het door u aangegeven mailadres. Mocht u deze mail niet ontvangen kijk dan in uw spam mailbox en/of neem dan aub contact met ons op door een mail te sturen naar: inschrijven@alkoren.nl. Wij checken dan of uw inschrijving is ontvangen.
Ruimte voor aanvullende opmerkingen:
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy