1. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας
Για να λάβετε μέρος στον Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό μας, παρακαλούμε ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στα παρακάτω πεδία και κάντε αποδοχή των όρων συμμετοχής.

2. Κάντε Like στο post και στη σελίδα μας στο Facebook (εάν δεν έχετε κάνει ήδη), και ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Instagram (@genesishospital.gr).

**Βεβαιωθείτε για την ορθότητα όλων των στοιχείων, καθώς αυτά θα χρησιμοποιηθούν για την απονομή των δώρων στους νικητές. Μην ξεχάστε να δηλώσετε εάν είστε ήδη γονιός ή όχι.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους!

Δώρα διαγωνισμού:
- 1 τοκετός με 50% έκπτωση σε δωμάτιο της επιλογής σας
- 2 τοκετοί με 30% έκπτωση σε δωμάτιο της επιλογής σας
- 10 δωρεάν εξετάσεις μεταβολικών νοσημάτων για το νεογνό (αξίας 90€+ΦΠΑ έκαστη)
- 5 δωροεπιταγές από την εταιρεία KIDDO αξίας 100€ έκαστη. Η Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ ευχαριστεί θερμά τη KIDDO (www.kiddo.gr) για τη χορηγία της.


Email address *
Όνομα *
Επίθετο *
Κινητό Τηλέφωνο *
*
Σημειώσεις- Όροι συμμετοχής:
1. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όλοι, ανεξαρτήτως εάν διανύουν περίοδο εγκυμοσύνης ή όχι, εφόσον πληρούν τον όρο 2.

2. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι είναι άνω των 18 ετών και διαμένουν στην Ελλάδα, ενώ αποκλείονται οι εργαζόμενοι του Διοργανωτή, καθώς και οι συγγενείς τους α΄ και β΄ βαθμού, οι σύζυγοι τους και τα άτομα που στερούνται δικαιοπρακτικής ικανότητας.

3. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές από την ημερομηνία έναρξης του Διαγωνισμού,δηλαδή από την Παρασκευή 04/12/2020 και ώρα ανάρτησης του σχετικού post έως και την ημερομηνία λήξης αυτού την Πέμπτη 31/12/2020 και ώρα 23:59 (τοπική ώρα Ελλάδας). Μετά τη λήξη του Διαγωνισμού καμία συμμετοχή σε αυτόν δεν γίνεται δεκτή, άλλως λογίζεται ως μη πραγματοποιηθείσα. Μετά τη λήξη του Διαγωνισμού και συγκεκριμένα την Τρίτη 05/01/2021 θα διεξαχθεί κλήρωση για την απονομή των δώρων. Η Διοργανώτρια μπορεί κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια να αναβάλει ή να μεταθέσει την ώρα ή/και ημέρα διεξαγωγής του Διαγωνισμού ή/και της κλήρωσης. Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μετά από κλήρωση, η οποία θα γίνει από την εταιρεία digital marketing και εξωτερικό συνεργάτη της Κλινικής, Social Mind.

4.Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό δίνουν τη συγκατάθεσή τους για τη χρήση του περιεχομένου των προσωπικών τους δεδομένων (ονομ/μο, email, αριθμός κινητού τηλεφώνου) με σκοπό την ενημέρωση τους σχετικά με τoν διαγωνισμό. Τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων θα κρατηθούν στη βάση της Κλινικής για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την επιτυχή ολοκλήρωση του διαγωνισμού.

5. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό αποτελεί σαφή και εκ μέρους των συμμετεχόντων συναίνεση κατά την έννοια του ευρωπαϊκού κανονισμού 679/2016 (GDPR) και της κείμενης νομοθεσίας, για την τήρηση των προσωπικών τους δεδομένων (και τυχών τρίτων προσώπων) και την επεξεργασία τους για τις ανάγκες διεξαγωγής του διαγωνισμού.

6. Tα δώρα δεν μπορούν να μεταβιβαστούν σε τρίτο άτομο και είναι αυστηρά προσωπικά.

7. Η διάρκεια αξιοποίησης των δώρων ανέρχεται σε 2 έτη, από την ημερομηνία ανακοίνωσης του νικητή.

8. Για τα 3 δώρα με έκπτωση σε τοκετό, οι προσφορές ισχύουν κανονικά και στην περίπτωση δίδυμων ή πολύδυμων κυήσεων, για ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ ή άλλα ασφαλιστικά ταμεία και ιδιώτες.

9. Για τα 3 δώρα με έκπτωση σε τοκετό, σε περίπτωση άλλων εκπτώσεων, υπερισχύει η μεγαλύτερη έκπτωση (όχι συνδυαστικά).

10. Για τα 3 δώρα με έκπτωση σε τοκετό, οι εκπτώσεις (50% ή 30% ανάλογα με το δώρο) αφορούν το βασικό πακέτο φυσιολογικού τοκετού ή καισαρικής τομής και συγκεκριμένα: νοσήλια, αναλώσιμα τοκετού –νεογνού – νοσηλείας, καρδιοτοκογράφημα, βασικές εξετάσεις νεογνού και μητέρας, αναλώσιμα – φάρμακα αναισθησίας.

11. Για τα 3 δώρα με έκπτωση σε τοκετό, δεν συμπεριλαμβάνονται το υπόλοιπο ποσό μετά την έκπτωση (ανάλογα με το δώρο) και οι πάσης φύσεως ιατρικές αμοιβές (θεράποντας ιατρός, παιδίατρος - νεογνολόγος, αναισθησιολόγος). Επιπλέον, δεν συμπεριλαμβάνονται οι προαιρετικοί νεογνικοί έλεγχοι (εξετάσεις για μεταβολικά νοσήματα, εξέταση από ΩΡΛ και Οφθαλμίατρο), καθώς και τυχών επιπλέον εξετάσεις και φάρμακα που δεν περιλαμβάνονται στο βασικό πακέτο τοκετού.

12. Μετά την κλήρωση των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν με email και το ονοματεπώνυμο τους θα ανακοινωθεί στη σελίδα μας στο Facebook. Για αυτόν τον λόγο, οι συμμετέχοντες συναινούν για τη χρήση/ανέβασμα του ονοματεπώνυμού τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τυχών άλλα μέσα προβολής της Κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ. Επίσης, σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί επικοινωνία τους νικητές με την Κλινική εντός 7 εργάσιμων ημερών, οι νικητές χάνουν οριστικά το δικαίωμά τους επί του δώρου, το οποίο η Διοργανώτρια μπορεί να διαθέσει στους επόμενους επιλαχόντες της κλήρωσης.

13.Τα στοιχεία που συλλέγονται, συλλέγονται από τη Διοργανώτρια και όχι από τοFacebook.

14. Για να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με μελλοντικές προωθητικές ή ενημερωτικές ενέργειες της Διοργανώτριας, παρακαλώ να επιλέξετε (check) το αντίστοιχο πεδίο που αναφέρεται παραπάνω. Σε αυτή την περίπτωση, η Κλινική θα διατηρήσει στη βάση της τα προσωπικά σας δεδομένα και μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης.

15. Σε περίπτωση που αλλάξετε γνώμη και δεν θέλετε να λαμβάνετε πλέον μελλοντικές ενημερώσεις στο email σας για τα νέα και τις δράσεις της Κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ, παρακαλούμε στείλτε μας σχετικό email διαγραφής στο info@genesishospital.gr.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy