Analizarea și Prevenirea Extremismului prin Implicare publică
Acesta este un scurt sondaj ce are ca și scop maparea inițiativelor educaționale care lucrează pentru prevenirea, atenuarea și abordarea comportamentelor sau opiniilor ce pot fi considerate extremiste, radicale sau violente împotriva societății în general în rândul tinerilor. Mai exact, sondajul urmărește obținerea de informații legate de existența sau nu a acestor tipuri de programe în școli, tipologia lor și cum aceste programe/ intervenţii sunt implementate în şcoli.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Pentru Profesori/Profesoare și Școli
Acestă secțiune a sondajului se adresează profesorilor/profesoarelor și scolilor pentru a identifica activitățile/proiectele educațioale din școli în România.
Dacă doriți să vă adaugați datele de contact pentru a primi raportul după finalizare, vă rugăm să adăugați numele, adresa de e-mail și numărul de telefon aici:
Numele școlii *
Locația școlii (oraș/sat) *
Numele proiectului/ proiectelor implementate *
Când a fost/au fost implementate? Vă rog să precizați perioada sau datele de implementare și anul *
Ce entitate/ institutie sau organizație a fost responsabilă pentru bugetarea proiectului/proiectelor? A fost organizată de o entitate națională sau internațională? *
Cine a fost implicat în implementarea proiectului/proiectelor? *
Care au fost temele abordate de proiect/proiecte? *
Cum a fost definit acest program? De exemplu: prevenire extremism, valori multiculturale, promovarea integrării și a toleranței *
Care a fost metoda de implementare a proiectului/proiectelor?
Clear selection
Bune practici: Din experiența dumneavoastră, puteți identifica 'bune practici' atunci când se lucrează cu tineri pe teme cum ar fi: radicalizare, extremism, discurs instigator la ură, intoleranță, segregare sau rasism în România?
Rele practici: Din experiența dumneavoastră, puteți identifica 'rele practici' atunci când se lucrează cu tineri pe teme cum ar fi: radicalizare, extremism, discurs instigator la ură, intoleranță, segregare sau rasism în România?
Există subiecte sau probleme pe care le considerați importante, dar care lipsesc deoarece sunt prea controversate sau sensibile pentru a fi abordate în școli? Vă rugăm să le enumerați:
Aveți recomandări pentru îmbunătățirea modului în care aceste probleme sunt abordate în școli și/sau cu tinerii din România?
În 2022 planificăm o conferință în România despre Radicalizare și Extremism. Un accent important al acestei conferințe va fi educația și programele educaționale formale și non-formale din România. Dacă doriți să primiți informații despre această conferință, vă rugăm să furnizați adresa de e-mail aici:
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy