Z-Day 2014 reservering en donatie
Allereerst van harte welkom op het formulier om je toegangsbewijs en/of donatie te kunnen aangeven!

Het verzoek aan Zeitgeist leden en geïnteresseerden is een donatie te doen van € 50,- p.p. vóór eind februari 2014. Als dit een te hoog bedrag is, dan is een ander bedrag vanaf €10,- ook zeer welkom. Deze voorfinanciering moet namelijk voldoende gaan opleveren om de eerste kosten van het evenement te dragen. Er wordt momenteel zoveel mogelijk gratis en belangeloos gewerkt maar voor sommige zaken zullen er (helaas) kosten zijn.

**) Het geld zal o.a. worden besteed aan promotie, kosten voor huur, apparatuur, lezingen, boodschappen, maar ook de reiskosten van de sprekers: Douglass Mallette (retour vliegticket Amerika/Nederland) en Robin Brouwer.

Het toegangsbewijs voor Z-Day 2014 op 15 maart, kost €10,- (dit staat dus los van je eventuele donatie).

Je kunt je donatie en/of je entreebewijs op het reguliere rekeningnummer van Stichting Zeitgeist Beweging Nederland storten: NL13 TRIO 0390 5203 49.

Geef a.u.b. aan of het gaat om een donatie en/of een entreebewijs met je naam en woonplaats, dit is belangrijk voor onze eigen administratie.

Hartelijk dank, namens het 'Z-Day 2014 team'.


Naam: *
Your answer
Woonplaats *
Your answer
Email *
Your answer
Mogen we je emailadres gebruiken voor aankondiging van volgende events? *
Hoeveel entreebewijzen (à €10,-) wil je reserveren? *
Je kaartje(s) is (zijn) pas definitief gereserveerd als je betaald hebt!
Your answer
Hoeveel wil je eventueel doneren? *
Een donatie van €50,- wordt met name gewaardeerd. Waarom zoveel? Check dan even de bovenstaande tekst van dit formulier dat aangeven staat met **). Maar (een veelvoud van) €10,- wordt ook zeer gewaardeerd. Vul 0 in als je niks wil doneren.
Your answer
Hoeveel maak je in totaal over op bankrekeningnummer NL13 TRIO 0390 5203 49 t.n.v. Stichting Zeitgeist Beweging Nederland? *
Dus je kaartje(s) plus je eventuele donatie. Let op! Je kaartjes zijn pas definitief gereserveerd na betaling o.v.v. je naam en woonplaats.
Your answer
Opmerkingen
Geef hier aanvullende informatie, waar we, zo nodig, rekening mee kunnen houden.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy