Inschrijfformulier Herfstdropping 2018
Door het geweldige succes van vorig jaar, is er ook dit jaar weer een herfstdropping. Dit jaar zal je ook weer gedropt worden en de weg terug moeten vinden naar het clubgebouw. De herfstdropping staat dit jaar in het teken van: ‘De kapotte tijdmachine van professor Barabas’.

De Herfstdropping zal plaatsvinden op vrijdagavond 19 oktober. De aanvang is vanaf 18:30 uur op het Clubgebouw van Scouting ’63, Kerklaan 102 in Leimuiden. Om 0:00 uur verwachten wij de laatste groep terug. Om lange wachttijden te voorkomen vragen wij om een voorkeurstijd in te vullen voor de droptijd. Mocht het ons niet lukken om de groep op de gewenste tijd te laten droppen, laten we dit per mail weten.

Kinderen van 5 t/m 12 jaar mogen meedoen aan de Herfstdropping. Er is een speciale kindertocht voor kinderen tussen de 5 en 7 jaar (bevers). De andere tocht is voor kinderen tussen de 8 en 12. De kosten voor de herfstdropping bedragen 3,50 euro per persoon en de groepjes kunnen op de dag van de dropping betalen op het clubhuis. Tijdens de tocht staan er diverse posten van Scouting ’63 langs de route en onderweg zullen ook versnaperingen te verkrijgen zijn.

Een groepje bestaat uit maximaal 8 personen. Dit is inclusief de begeleiding. Begeleiding moet door het groepje zelf geregeld worden. De leiding van de speltakken loopt niet mee met de groepjes!

Voor verdere vragen over deze dropping kunt u contact opnemen met Steffi van der Meer 0643491991 of mailen naar activiteiten@scouting63.nl

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms