Poziv volonterima za VUHALF 2024.

JAVNI POZIV

traže se volonteri za utrku Vukovar Half Marathon 2024.

Tražimo volontere za utrku Vukovarskog polumaratona koji se održava na području Grada Vukovara u petak 24.5.2024. i subotu 25.05.2024.

Vrijeme angažmana je u petak 24.05.2024. od 18:00 – 22:00h i subotu 25.05.2024. od 8-12h.

Ovaj poziv se odnosi na dežuranja i usmjeravanja uz stazu i stanicama s okrjepom. Na mjestu usmjeravanja nalaziti će se jedan ili dva volontera. Za sve volontere smo pripremili paket koji se sastoji od                  

potvrde o volontiranju, službene majice, bona za obrok i piće i slobodan ulaz na bazene.

Za koordinaciju i raspodjelu volontera je zadužen Siniša Jonjić koji stoji na raspolaganju za sva dodatna pitanja. Prijave za volontere otvorene su do 15.05.2024.

Hvala vam od srca!

Informacije vezane za prava, obveze i ponašanja volontera tijekom volontiranja na VuHalf 2024

1. Da bi postao volonter na VuHalf, kandidat je obvezan popuniti prijavnicu te proći obuku koju će organizirati organizator događaja. Organizator nije dužan pozvati sve prijavljene.

2. Osobni podaci iz prijavnog obrasca organizator koristi za vlastitu evidenciju i biti će korišteni samo za potreba volontiranja.

3. Volonter za svoj rad nema pravo na novčanu naknadu.

4. Volonterski rad se obavlja u skladu sa propisima i pravilima, nakon primljenih instrukcija od organizatora volontiranja. Organizator će tjedan dana prije događaja upoznati volontere sa njihovim dužnostima. 

5. Volonter ne odgovara za prouzrokovanu štetu ako je prethodno upozorio voditelja tima. Volonter snosi odgovornost za svoje ponašanje prilikom volontiranja te je odgovoran za svoje postupke. Dužan je poštovati propise o sigurnosti i zaštiti života, zdravlja i životne sredine na radu kako ne bi ugrozio svoju sigurnost i zdravlje, kao i sigurnost i zdravlje ostalih volontera i sudionika.

6. Volonter nosi uniformu ili akreditaciju dodijeljenu od strane organizatora. 

7. Zabranjeno je vrijeđanje drugih volontera, sudionika i posjetitelja utrke na temelju rasne, spolne, etničke, političke i vjerske pripadnosti ili seksualne orijentacije.

8. Zabranjena je uporaba alkoholnih pića i opojnih sredstava tijekom volontiranja.

9. Organizator zadržava pravo rasporediti volontere sukladno potrebama organizacije.

10. Ispunjavanjem prijavnice volonter je suglasan da organizator smije koristiti fotografije nastale za vrijeme, neposredno prije ili poslije utrke za svoje potrebe i potrebe promocije događaja.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime *
Prezime *
Godište *
Prethodno iskustvo u volontiranju *
Broj telefona *
Žeilim volontirani na utrkama *
Veličina majice *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy