ESPAI MIGDIA
ATENCIÓ!!! El procés de facturació del menjador ha canviat. Us demanem que reviseu la normativa
L’escola ofereix a les famílies la possibilitat d’utilitzar aquest servei fix o esporàdicament. El servei de menjador es facturarà per dinars consumits en funció de l’assistència comprovada pels responsables de menjador. L’import a facturar segueix un escalat de preus en funció dels dies reals que l’alumne/a s’hagi quedat a dinar en el decurs de cada mes independentment de la modalitat d’inscripció (si és fix o esporàdic).

L’escalat és el següent:

De 1r a 4t de primària (Amb berenar)
- Fins a 9 dies mensuals - 9,00€
- De 10 a 15 dies mensuals - 8,70€
- Més de 15 dies mensuals - 8,50€

5è i 6è (Sense berenar)
- Fins a 9 dies mensuals - 8,50€
- De 10 a 15 dies mensuals - 8,20€
- Més de 15 dies mensuals - 8,00€

El cost d’aquest servei inclou l’àpat i l’atenció directa a l’alumnat durant el temps de la prestació del servei de menjador, i els períodes de temps anterior i posterior, des que acaben les classes del matí fins que s’inicien les de la tarda.

- Servei fix

Els alumnes que utilitzin el servei fix poden escollir el format de 5, 4, 3 o 2 dies a la setmana, especificant quins es quedarà a dinar. Cal formalitzar la inscripció per a tot el curs mitjançant el formulari que es lliura abans de l’inici de les classes.

- Servei esporàdic

L’alumnat pot utilitzar el servei de menjador esporàdicament. En aquest cas, trobarà a la recepció de l’escola, un tiquet que haurà d’omplir i retornar abans de les 10 del matí a la bústia que hi haurà a la mateixa recepció. Aquest tiquet es facturarà a final de mes mitjançant el rebut de l’escola.
*El tiquet es podrà trobar també al web de l’escola i les famílies se’l podran descarregar i imprimir per entregar-lo a la recepció.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Escola Pia de Mataró. Report Abuse