Pyetësor për anëtarësim
#MëMirëPërTetovën
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Emri: *
Mbiemri: *
Posta elektronike (Email): *
Numri i telefonit: *
Vendbanimi: *
Ju lutemi shkruani diçka rreth vetes (max. 1000 karaktere):
Shembull: Shkollimi, Mosha, Profesioni, etj.
Cili do të ishte kontributi / sugjerimi juaj për Iniciativën #MëMirëPërTetovën (max. 1000 karaktere)?
A do të kishit dashur që biografia juaj të paraqitet në mesin e anëtarëve të Iniciativës #MëMirëPërTetovën në webfaqen www.pertetoven.org dhe ne faqe tona zyrtare ne mediat sociale (Facebook, Instagram)?
Clear selection
Info
Për më tepër informata, na ndiqni në grupin tonë në Facebook: https://fb.me/g/2pe6PAGyX/DHYCGZrJ , dhe faqen përkatëse: https://www.facebook.com/perTetoven
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Për Tetovën. Report Abuse