Poziv za učešće na Feminističkoj prolećnoj školi 2019

Alternativni Centar za devojke iz Srbije i Centar za umetnost i zajednicu - ARTPOLIS sa Kosova organizuju, četvrtu po redu, Feminističku prolećnu školu 2019 kao deo projekta “Mlade žene za mir sa Kosova i iz Srbije” koji podržava švedska fondacija Kvinna till Kvinna.

Prvi deo Feminističke prolećne škole održaće se od 8. do 11. aprila 2019. godine na Zlatiboru, u Srbiji, dok će se drugi deo održati u oktobru 2019 na Kosovu. Na Feminističkoj prolećnoj školi radionice i predavanja će biti na albanskom i srpskom jeziku. Odabrane učesnice će takođe imati mogućnost da se uključe u lokalne inicijative i da učestvuju na drugim aktivnostima vezanim za program Feminističke prolećne škole.

Ako si:

 Feministička aktivistkinja sa Kosova ili iz Srbije
 Zainteresovana da upoznaš aktivistkinje sa Kosova i iz Srbije i da više saznaš o feminizmu, ženskim pravima, ženskom pokretu i mirovnom aktivizmu u regionu
 Zainteresovana da stekneš nova prijateljstva i da se uključiš u ženski pokret, doprineseš izgradnji mira i povežeš sa mladim ženama sa Kosova i iz Srbije
 Želiš da promovišeš različitosti i ljudska prava i želiš da se uključiš u lokalne inicijative koje poboljšavaju komunikaciju između mladih i zajednica sa Kosova i iz Srbije.
 Imaš između 18 – 35 godina

Ako su odgovori na sva pitanja DA, prijavi se!

Rok za prijavu je 20. mart 2019.

Samo izabrane kandidatkinje biće obaveštene putem emaila/telefona do 25. marta 2019.

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem emaila: feministspringschool@gmail.com
Ime i Prezime
Your answer
Datum rođenja
MM
/
DD
/
YYYY
Grad/Država
Your answer
Email adresa
Your answer
Broj telefona
Your answer
Da li si aktivna u ženskom ili mirovnom pokretu i na koji način? (navesti u najmanje jednom paragrafu)
Your answer
Koja je tvoja lična motivacija za učešće u Feminističkoj prolećnoj školi Kosovo – Srbija 2019? (navesti u najmanje 1-2 paragrafa)
Your answer
Napiši svoju ideju/predlog neke zajedničke inicijative koja bi doprinela povezivanju mladih žena sa Kosova i iz Srbije. (navesti u 1-2 paragrafa)
Your answer
Navedi jednu osobu iz organizacije ili ženskog pokreta i njen kontakt, kao preporuku za učešće na Feminističkoj Prolećnoj školi.
Your answer
Da li imaš neke posebne potrebe ili zahteve? (vezano za ishranu, smeštaj, pristup objektima i sl.)
Your answer
Kontak osoba u slučaju hitnosti (ime, adresa, telefon i srodstvo sa učesnicom)
Your answer
Ukoliko budem izabrana, učešćem na Feminističkoj prolećnoj školi 2019 obavezujem se da ću prisustvovati svim predavanjima u okviru škole (na Kosovu i u Srbiji) kao i da ću aktivno učestvovati i doprinositi ostalim aktivnostima u okviru programa Feminističke prolećne škole tokom 2019-te godine. (zajedničke inicijative, sastanci, pisanje eseja itd)
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy