Kahden kulttuurin perheiden maahan muuttaneen puolison työllistyminen Suomeen
Familia ry ja Familian Puolison polku -hanke kartoittavat tällä kyselyllä kahden kulttuurin pariskuntien ja perheiden maahan muuttaneen puolison työllistymistä Suomeen. Puolison polku -hankkeen tavoitteena on edistää kahden kulttuurin perheiden maahan muuttaneen puolison työllistymistä ja kotoutumista Suomeen, sekä koko perheen hyvinvointia tukemalla sekä maahan muuttanutta puolisoa että suomalaista puolisoa.

Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan pieniä palkintoja (yksi Familian Uusia suomalaisia -kirja ja kaksi kappaletta kahden leffalipun paketteja). Osallistu arvontaan jättämällä yhteystietosi kyselyn viimeisessä osiossa. Yhteystietoja ei yhdistetä vastauksiin. Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti ja anonyymisti.

Toivomme vastauksia erityisesti kahden kulttuurin parisuhteessa suomalaisen kanssa olevilta maahan muuttaneilta puolisoilta, mutta osa kysymyksistä liittyy myös suomalaiseen puolisoon tai koko perheeseen. Kyselyn voi täyttää myös englanniksi: https://goo.gl/forms/5476WDvqBB4K1ady2

Kiitos vastauksistasi!

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms