NCDH Ledenonderzoek 2019
Als nieuw bestuur van de NCDH zijn wij erg benieuwd naar de mening van de leden. Wij willen jou daarom aan de hand van een aantal korte vragen graag wat beter leren kennen. Hoe denk jij over bepaalde zaken? Wat vind jij wel of niet belangrijk? Wat zou je graag anders zien, of wat mis je zelfs misschien?

Het invullen van het onderzoek zal ongeveer 20 minuten van je tijd in beslag nemen. Het onderzoek bestaat uit 7 delen met in totaal 60 vragen. Helaas is het niet mogelijk om het invullen tussentijds te onderbreken en op een later moment verder te gaan. De volledige vragenlijst zal dus in één keer ingevuld moeten worden. Je hebt t/m 31 oktober a.s. de tijd om mee te doen en je mening te geven.

Met behulp van de antwoorden hopen wij een beter beeld te krijgen van welke rol de NCDH in jouw leven speelt en andersom: welke rol speel jij in het leven van de NCDH? We zijn ontzettend blij met je deelname, want samen kunnen we de NCDH, de Nederlandse Club voor Dalmatische Honden, nog beter aan laten sluiten bij de wensen van jou én die van ons ras.

We realiseren ons dat het best even wat moeite kost om 60 vragen te beantwoorden, maar het is wel belangrijk. Als dank zullen we onder alle deelnemers een érg leuke prijs verloten, namelijk; de populaire gestippelde hondenslaapzak van 110 cm. van het DIN-fonds t.w.v. € 45,-.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.