Inscripció en les actuacions en l'entaulat i espais d'actuació de la 35ª Trobada de Centres en Valencià de la Ribera d'Alzira 2020
Aquest és el formulari per participar en les actuacions d'entaulat de la 35 Trobada d'Alzira que tindrà lloc diumenge 26 d'abril de 2020.

Per a les actuacions caldrà emprar música en VALENCIÀ. Si necessiteu assessorament per poder escollir la música ens podeu telefonar o enviar un correu.

Cal remetre aquest formulari abans del 6 de març de 2020, degudament emplenat.

Cal omplir un FORMULARI per cada actuació d'entaulat. A més, també cal enviar la música que s'emprarà en l'actuació en format mp3 al correu trobadalaribera@gmail.com. Data límit, 27 de març de 2020.

Per a qualsevol dubte, podeu enviar un correu a: trobadalaribera@gmail.com o al telèfon 683 111 368 (Coordinadora de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera).

Enguany, el conjunt de Trobades d'arreu del País homenatgen la mestra EMPAR NAVARRO i GINER, una dona que no sols va destacar per la seua militància feminista, sinó pel seu compromís polític i la seua tasca educativa referida a l'ensenyament en i del valencià i la corresponent formació en valencià del professorat.

PER SABER-NE MÉS: https://apuntmedia.es/va/a-la-carta/programes/vist-en-tv/valentes/empar-navarro.

Un altre tema central de la Trobada serà l'EMERGÈNCIA CLIMÀTICA, perquè hem d'assumir la urgència de crear recursos didàctics i projectes educatius per difondre la consciència social davant el perill que representa el canvi climàtic per al nostre planeta.

PER SABER-NE MÉS: http://www.rtve.es/alacarta/audios/vida-verda/vida-verda-emergencia-climatica-habitatge-canvi-climatic/5449978/
GRUP TROBADA *
Your answer
CEI / CEIP/ IES / FP / CFPA / AMPA / Col·lectiu *
Your answer
Localitat *
Your answer
Responsable de l'actuació *
Your answer
Telèfon de la persona responsable *
Your answer
Correu de la persona responsable *
Your answer
Breu descripció (incloure durada en minuts i segons i nombre de participants) *
Your answer
Quina és la música de l'actuació? Especificar intèrpret i cançó. *
Your answer
Has enviat l'arxiu de la música de l'actuació a l'adreça trobadalaribera@gmail.com? Recorda que hi ha temps fins el 27/03/2020 *
Sou socis de la Coordinadora de Centres en Valencià de la Ribera? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy