Formular înscriere curs online ”Elaborarea procedurilor documentate în unitățile de învățământ preuniversitar”
Formularul conține întrebări referitoare la date de contact şi informații necesare pentru eliberarea şi transmiterea prin email/poştă a diplomei, facturii, materialelor didactice și a comunicărilor de marketing. Datele dumneavoastră personale sunt protejate conform legislației în vigoare (Regulamentul UE 2016/679) şi nu vor fi folosite în alte scopuri decât cele menționate mai sus. Prin transmiterea formularului vă asumați că informațiile furnizate sunt reale, conforme, valide și în concordanță cu realitatea, confirmați faptul că aveți peste 18 ani, că ați fost informat asupra prelucrării datelor dumneavoastră şi că sunteți de acord cu politica de protecție a datelor cu caracter personal și a termenilor și condițiilor aplicate de compania noastră, disponibile pe site-ul nostru, aici: https://vivid-edu.ro/protectia-datelor-personale/ și aici: https://vivid-edu.ro/termeni-si-conditii-cursuri-online/.
Email address *
Nume şi prenume:
Telefon de contact:
Instituția unde lucrați în prezent:
Funcția:
Informații necesare pentru eliberarea diplomei:
Locul naşterii (localitate şi județ):
CNP:
Adresa poștală unde să trimitem diploma: (Str., Nr., Bl., Sc., Et., Ap., Loc., Jud.)
Sunteți de acord cu faptul că vom colecta datele dumneavoastră și le vom prelucra până la finalizarea cursului, în vederea confirmării înscrierii, eliberării diplomei și a facturii?
Clear selection
Sunteți de acord să primiți materiale utile și comunicări de marketing pe email, conform politicii de protecție a datelor prezentată aici: https://vivid-edu.ro/protectia-datelor-personale/?
Clear selection
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy