Formular înscriere curs online ”Elaborarea/actualizarea procedurilor documentate în unitățile de învățământ preuniversitar” - 60 de ore
Bine ați venit!
Vă invităm la cel mai complex curs online despre procedurile din unitățile de învățământ preuniversitar, pe care îl puteți parcurge în ritmul propriu, asincron, pe platforma de e-Learning Vivid Education.

Participarea la curs presupune achitarea unei sume de 190 de lei, taxă care include şi emiterea Diplomei de Absolvire (cu 60 de ore), eliberată de Vivid Education & Management, furnizor autorizat de formare profesională, înscris în R.N.F.F.P.A.A.
Cursul se încadrează la programele de abilitare funcțională, astfel încât orele pot fi transformate în credite, conform art. 2 din metodologie. 

Pe parcursul cursului discutăm concret fiecare pas privitor la proceduri, de la elaborare/actualizare, verificare, avizare, aprobare, aplicare și arhivare, cu exemple, bune practici și 10 modele de proceduri care pot fi descărcate în format editabil.
După înscriere, veți primi pe e-mail factura proformă, iar după ce efectuați plata, vă vom transmite datele de acces la curs, împreună cu un ghid de folosire a platformei.

Pentru înscriere, vă rugăm să completați datele dumneavoastră în câmpurile de mai jos:
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nume şi prenume:
Telefon de contact:
Instituția unde lucrați în prezent:
Funcția:
Informații necesare pentru eliberarea diplomei:
Locul naşterii (localitate şi județ):
Localitatea și județul de domiciliu:
Sunteți de acord să primiți materiale utile și comunicări de marketing pe email, conform politicii de protecție a datelor prezentată aici: https://vivid-edu.ro/protectia-datelor-personale/?
Clear selection
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy