Lezingen in de Autismeweek door Birsen Basar
De autismeweek is over. Indien u geinteresseerd bent in mijn lezingen kunt u via de volgende link de volgende reeks vinden:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfP6hyiCx3vHv3mYE_mH-wSZqgEFHKkZe7NXDeWemvksdb1-w/viewform
Sign in to Google to save your progress. Learn more
29 maart 2021: "Autilove", ik heb inmiddels 8 jaar geleden deelgenomen aan 'The Dateables' en een relatie gekregen. Hoe begon het, hoe gaat het nu? Wat gaat goed? Wat gaat minder goed?
30 maart 2021: "Parent Power": Het hebben van een kind met autisme kan zwaar zijn voor ouders. Wat zijn de factoren die energie kosten? Wat geeft hen energie? Ik heb een afstudeeronderzoek verricht en de resultaten wil ik graag met u delen. VOL=NIET MEER AANMELDEN
31 maart 2021: "Autism Adult": Bij mij is de diagnose gesteld op volwassen leeftijd. Hoe is het om autisme op volwassen leeftijd te hebben? Hoe uit zich dat verder?
1 april 2021 : "Identity". Vrouwen met autisme + genderidenteit: Hoe is het om autisme als vrouw te hebben? Wat voor rol kan daarbij genderidentiteit spelen? 3 plekken
2 april 2021 : "Stress", Waardoor kunnen mensen met autisme stress krijgen? Wat zijn de gevolgen? Hoe kunnen ze daarmee het beste worden geholpen? Nog 5 plekken!
6 april 2021: "Stress", vanwege de enorme interesse extra bijeenkomst:Waardoor kunnen mensen met autisme stress krijgen? Wat zijn de gevolgen? Hoe kunnen ze daarmee het beste worden geholpen? Extra bijeenkomst! Nog 2 plekken!
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy