Cursus Internationale dans met Sibylle Helmer bij Goe Folk
💃🏽 Al jarenlang krijgt Sibylle Helmer iedereen aan het dansen, van beginners tot oude rotten in het volksdansvak. Haar elegante stijl spreekt veel dansers aan - wist je dat ze De Valse Zeeman gemaakt heeft? Met haar enthousiasme maakt ze van elke dansles een feestje! 

🎶 In haar cursus internationale dans neemt Sibylle ons mee op reis de wereld rond - met tussenstops in Bretagne en Albanië. Twijfel niet om je in te schrijven, de cursus is toegankelijk voor iedereen, maar hier en daar zit er misschien een uitdaging tussen!

🚩De cursus gaat door op zaterdag 2 december om 14:00 in Gent,  in de danszaal van Danspunt aan Dok-Noord. Alle info vind je op www.goefolk.be/dansdag

📄 Schrijf je in door dit formulier in te vullen vóór 24 november! Schrijf vervolgens €25 over op BE38 9796 2155 3672 onder vermelding van "NAAM + Internationaal2023". Je ontvangt een bevestigingsmail nadat we de betaling ontvangen hebben. Schrijf €7 extra over voor een persoonlijke downloadlink voor educatieve filmpjes van de dansen die we leren. Muziek wordt op de dag zelf verkocht door Sibylle! Lukt er iets niet? Stuur een berichtje naar info@goefolk.be!

💃🏿🕺🏾 Kom je met meerdere personen meedansen? Tof! Vul dit formuliertje dan voor elke deelnemer apart in; het is niet erg als je hetzelfde mailadres meerdere keren gebruikt.

🎶 Kan je er geen genoeg van krijgen? De instuif 's avonds is gratis voor deelnemers aan de cursus!

/Privacy: We vragen je e-mailadres zodat we een bevestiging van je inschrijving kunnen sturen en een link om je inschrijving te kunnen wijzigen. We vragen je naam en gsm-nummer om contactopsporing mogelijk te maken bij eventuele covidbesmettingen en voor lastminute annuleringen. Adres en geboortedatum worden gevraagd voor het afsluiten van een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen. Deze gegevens worden bewaard tot minstens 30 dagen na de activiteit, en uiterlijk 31 december van het jaar verwijderd./
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Wat is je naam? *
Wat is je gsm-nummer? *
Wat is je geboortedatum? (nodig voor de verzekering) *
MM
/
DD
/
YYYY
Wat is je adres?  (nodig voor de verzekering) *
Ben je lid van een volksdansgroep? Zo ja, welke?
Heb je nog andere vragen of opmerkingen?
Wil je je inschrijven voor de dansdag van 2 december 2023? *
Required
Wil je graag de educatieve filmpjes ontvangen? *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy