Zelena čistka 2020. - prijava za gradove i općine
Dragi prijatelji Zelene čistke i čistog okoliša,

ovo nam je prilika da se još jednom ujedinimo u zajedničkom cilju za bolju i zeleniju budućnost!
Očistiti naš svijet od otpada možemo samo ako se pokrenemo i učinimo nešto zajedno!

Zelena čistka u sklopu svjetskih i europskih kampanja:
- 25. travnja 2020. (u sklopu Great Global Cleanup )
- 09. svibnja 2020. (u sklopu Let's Clean Up Europe!)
- 19. rujna 2020. (u sklopu World Cleanup Day!)!


------------
Ispunite podatke vaše institucije te označite načine na koje ćete sudjelovali u organizaciji i provedbi akcija čišćenja u sklopu nacionalne kampanje Zelena čistka 2020. Točni podaci će nam omogućiti lakše komuniciranje. Ujedno se obvezujemo da ih nećemo zloupotrijebiti te da će se isti koristiti samo za potrebe kampanje.

Ispunjavanjem prijavnice ujedno izražavate da ste upoznati sa zakonskim odredbama Zakona o održivom gospodarenju otpadom, posebice Člankom 40. i da ćete djelovati sukladno istima, te da je sudjelovanje u akciji na volonterskoj osnovi i na osobnu odgovornost svakog pojedinog volontera. Ujedno, pristajete da se materijal, fotografije i video zapisi, na kojima se nalazite, mogu koristiti za potrebe kampanje Zelena čistka.

Udruga Žmergo je koordinator, a JLS su organizatori akcija.

Jer jedino - kad se male ruke slože, sve se može! Zelena čistka danas za čišće sutra!

Pratite razvoj kampanje na FB/TWITTER-u i/ili preko elektronske pošte koju ćete ovdje unijeti. Pozovite i druge na uključivanje, što nas je više, bit će zabavnije i više ćemo napraviti!

// www.zelena-cistka.org // https://www.facebook.com/ZelenaCistka // https://twitter.com/ZelenaCistka //
Vrsta JLPS: *
Ime grada/općine: *
Molimo da nam uz upisivanje prijavnice pošaljete mailom, faxom ili poštom, potpisano pismo namjere. Ukoliko šaljete mailom može biti skenirano.
Županija *
Ime i prezime kontakt osobe: *
Osoba za kontakt koja će biti zadužena za koordinaciju aktivnosti u ime Vašeg grada/općine/županije. Osoba će biti zadužena za komunikaciju s Udrugom Žmergo za vrijeme koordinacije Zelene/Plave čistke. Ime i kontakt navedene osobe biti će objavljen na web stranicama Zelene čistke, kako bi se volonteri i organizacije koje se žele uključiti u akciju na Vašem području mogle istoj javiti.
Kontakt (e-mail) kontakt osobe: *
Kontakt (mobitel) kontakt osobe: *
Sudjelovat ćemo u: *
Required
Datum predviđenog čišćenja: *
Ukoliko niste u mogućnosti organizirati akciju čišćenja na dan Zelene čistke, molimo da upišete Vaše predviđene datume održavanja akcije.
Predviđeno mjesto čišćenja: *
Datum i lokacija čišćenja, skupa s kontakt osobom zaduženom za Zelenu u Vašoj JLPS, biti će objavljene na web stranicama Zelene čistke u svrhu obavještavanja čim većeg broja volontera kako bi se isti mogli uključiti u akciju. Ukoliko ga za vrijeme ispunjavanja obrasca ne znate, stavite 0 i obavezno nam javite čim isto bude poznato.
Objave Zelene čistke:
Ukoliko imate već objavljen poziv u medijima ili na Vašoj web stranici/društvenim mrežama, proslijedite nam link kako bi ga mogli i mi na našim stranicama objaviti. Ukoliko ga nemate za vrijeme ispunjavanja ovog obrasca, možete nam ga i naknadno poslati na pr@zelena-cistka.org.
Dodatno (Vaši upiti nama):
Podsjetnik za Zelenu čistku:
Prijavu ispunio: *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Udruga Žmergo. Report Abuse