Wise Tree Naturals videók - visszajelzés
Kedves Nézőnk!

Lehetőséget szeretnénk biztosítani arra, hogy visszajelzést küldj nekünk az általad megnézett WTN videókról és, hogy javaslatot tegyél a következő videók témáit illetően.

Kérjük, hogy a javaslatod megtétele előtt, vedd figyelembe, hogy nem egészségügyi tanácsokat adunk és nem konkrét terméket véleményezünk, hanem a hatóanyagokat, azok minőségét és lehetséges hasznosulását taglaljuk! Itt feltett, konkrét tanácskérő kérdésekre nem tudunk válaszolni, hiszen az űrlapon nem kérünk be válaszadáshoz szükséges elérhetőséget (pl. email címet) sem!

Sajnos nem áll módunkban minden kérést egyénileg teljesíteni, ezért a javasolt témákat majd csoportosítjuk és témacsoportok szerint fogunk velük foglalkozni.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Kérjük oszd meg velünk a megnézett videókkal kapcsolatos gondolataidat, észrevételeidet. (A visszajelzésedben térj ki arra is, hogy hányas résszel kapcsolatban osztod meg az észrevételeidet!)
Szerinted, milyen további témákat érintsünk a következő videókban? (Kérjük győződj meg arról, hogy az általad javasolandó témában biztosan nem készült még videó!)
(Kérjük, hogy a javaslatod megtétele előtt, vedd figyelembe, hogy nem egészségügyi tanácsokat adunk és nem konkrét terméket véleményezünk, hanem a hatóanyagokat, azok minőségét és lehetséges hasznosulását taglaljuk.)
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of DomainFlotta. Report Abuse