LIVE 2 LEAD 2017
Live2Lead este un eveniment de leadership de tip broadcast, creat pentru a echipa participanţii cu noi perspective, instrumente practice şi idei aplicabile imediat.
Vorbitori și lideri remarcabili te vor ajuta în această călătorie. John C. Maxwell, Dave Ramsey, Cheryl Bachelder şi Warrick Dann îți vor oferi ocazia să înveți din experienţele lor astfel încât la rândul tău să adaugi valoare oamenilor din echipă şi să înveți cum să-ți trăiești viața pentru a-i conduce.
Vei fii provocat, încurajat, inspirat și motivat să descătușezi puterea de a transforma lumea din jurul tău!

Ce vei câștiga:
# Energie reînnoită - Live2Lead este creat pentru a-ți furniza cel mai bun conținut de leadership care să te inspire și să te motiveze.
# Noi relații - dezvoltă-ți/crește-ți propriul leadership pe măsură ce te conectezi cu alți oameni cu influență din comunitatea ta. Extinde-ți rețeaua de relații pentru a produce rezultate concrete.
# Noi idei - Live2Lead este o experiență de leadership de clasă mondială, într-un format de jumătate de zi, cu un conținut bogat, idei cheie de luat acasă și planuri de acțiune ușor de implementat.

Ce primești:
# Principii de leadership și tehnici de dezvoltare personală
# Caiet, pix
# Pauză de cafea
# Concluzii & idei cheie de luat acasă, după fiecare vorbitor, susținute de Ileana Olaru - Managing Partner - Planet Program și Strategy Leader & Founder John Maxwell Team România.

Preț bilet eveniment 250 lei/pers (cu TVA inclus)
Your answer
Nume *
Your answer
Prenume *
Your answer
Email *
Your answer
Telefon *
Your answer
Ocupația *
Your answer
Locaţia: Cinematograful Arta, Arad, str. Vasile Alecsandri, nr. 2.
Informații suplimentare
Telefon: 0722 622 329
Email: events@planetprogram.org
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Planet Program. Report Abuse - Terms of Service