A számolási nehézség felismerése és kezelése - online tanfolyam 2020.12.4-6. Számlázási és jelentkezési adatlap
Kitöltési tudnivalók
Jelen adatlap kitöltésével, valamint a regisztrációs díj átutalásával válik véglegessé jelentkezésed a képzésre!

Az adatlapon az e-mail cím alapján azonosítunk téged! Arra kérlek, hogy azt a címet használd, amit a jelentkezésed során megadtál, és amire az erről az adatlapról szóló értesítést kaptad!

Az elmúlt időszakban sajnos azt tapasztaltuk, hogy sokan elküldik a jelentkezésüket a képzésre, aztán anélkül, hogy lemondanák a részvételt, egyszerűen nem jönnek el a tanfolyamra. Ez nagyon kellemetlen helyzetbe hoz minket azokkal szemben, akiknek a jelentkezését helyhiány miatt vissza kellett utasítanunk! Ezért arra kérünk, hogy az alábbi adatlap időre történő kitöltésével erősítsd meg részvételi szándékodat.

Aki határidőig nem tölti ki az adatlapot, illetve a regisztrációs díj nem érkezik be, annak a nevét a jelentkezők névsorából töröljük és a helyére egy a helyhiány miatt várólistára került jelentkező kerül!
Nyilatkozom, hogy a 2020. december 4-én induló, online A számolási nehézség felismerése és kezelése című tanfolyamon részt kívánok venni, a részvételemnek és a képzés teljesítésének tudomásom szerint nincs akadálya! *
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Mészöly Gedeon Református Általános Iskola és Óvoda. Report Abuse