Vols influir en les propostes dels programes electorals de la Vall de Ribes?
OPINA AQUÍ I ENTRE TOTS HO FAREM POSSIBLE

Un dels fins fundacionals de fem Vall de Ribes és que l'opinió de les persones sigui tinguda en compte en els governs municipals dels nostres pobles. Dins de la nostra associació hi ha persones que formaran part de diferents llistes electorals a diversos municipis de la Vall de Ribes.

Obrim un procés participatiu perquè les opinions de les persones de carrer tinguin cabuda dins els programes electorals, per aquesta raó qualsevol persona que vulgui contribuir pot omplir aquesta enquesta.

Entre totes les propostes rebudes, el dissabte dia 30 de març, l'assemblea de tots els membres de fem Vall de Ribes, acordarà de manera consensuada les prioritats que es faran arribar a totes les llistes electorals que es presentaran als municipis. Siguin del color i tendència política que siguin. Serà la 1a vegada que això succeirà en unes eleccions municipals.

T'animem a participar i a opinar. Aquest serà el primer de molts processos que engegarem, amb la voluntat de decidir conjuntament cap a on volem que la Vall de Ribes tingui el seu present i futur.

Si vols ser membre, participar a l'assemblea i debatre sobre les propostes rebudes fes clic aquí: https://www.femvallderibes.cat/index.php/uneix-te

Si creus que hi ha persones que coneixes que voldrien també opinar i fer propostes, t'agrairem que els hi compartíssis el següent enllaç: https://goo.gl/forms/mj4CLNCmGssfzI442

Associació fem Vall de Ribes
El fòrum cívic per repensar i impulsar amb empenta la Vall de Ribes

___
Nota: Les teves dades personals només es faran servir en l'àmbit estadístic i seran tractades amb absoluta confidencialitat. Les opinions que recull fem vall de Ribes no poden ser anònimes per donar veracitat i credibilitat als estudis i propostes que elaborem.
Nom i cognoms *
Your answer
Poble *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Telèfon mòbil *
Your answer
Sexe *
Franja d'edat *
Et sents de la Vall de Ribes? *
Your answer
Creus que seria bo que hi hagués un projecte comú entre els diferents pobles de la vall? *
Your answer
Com t'agradaria que fos la Vall de Ribes dintre de 10 anys? *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.