Anmälningsformulär - seminarium 29 jan
Diskussionen om hur vi skapar en större mångfald inom scenkonsten och representation av mångfald på våra svenska scener har blivit allt mer aktuell. Ifall scenkonsten är en demokratisk arena bör den också spegla vår befolkning. Många scenkonstinstitutioner utvecklar idag planer för hur de ska öka mångfalden på sina scener och initiativ har tagits för breddad rekrytering till högre utbildningar inom scenkonsten. Inkluderar denna mångfald scenkonstaktörer med funktionsvariationer?

Moomsteatern verkar sedan många år tillbaka inom den professionella scenkonsten och är idag den enda teatern i Sverige som anställer skådespelare med intellektuella funktionsvariationer under kollektivavtal. Vår framtidsvision är att vi inte längre ska vara ensamma om detta och vi vill vara en resurs för andra teatrar och scenkonstinstitutioner när de arbetar mot en inkluderande scenkonst.

Den 29 januari bjuder vi in er till ett seminarium med panelsamtal kring ämnet. Panelen består av personer från det professionella scenkonstlivet i Sverige, för att diskutera och inspirera. Deltar i seminariet gör även representanter från Moomsteaterns europeiska nätverk.

Seminariet kommer att hållas på engelska.

Lokal: Moomsteatern, Olof Palmes Plats 1, i Malmö.
Tid: 14.00-16.30 (inkl. kaffepaus)

Jag/vi anmäler mig/oss att delta som publik under seminariet:
Namn: *
Your answer
Mailadress: *
Your answer
Organisation:
Your answer
Genom att skicka formuläret så godkänner du att Moomsteatern sparar din kontaktinformation för att kunna nå dig med information kring seminariet och liknande arrangemang framöver.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy