Tilmelding til Korsfærd 2019
Udfyld denne tilmelding når du har bestemt dig for hvilken karakter du skal spille. Husk at du først er endeligt tilmeldt når du har udfyldt tilmeldingen og betalt deltagergebyret. Hvis din rolle enten ikke er tilmeldt eller betalt inden 1. juni vil der blive opkrævet et strafgebyr på 100 kr.
Har du yderligere oplysninger omkring din karakter du føler er nødvendige for os arrangører, er du velkommen til at kontakte arrangørmailen korsfaerd@gmail.com.
Email address *
Fulde navn *
Dit navn vil komme til at fremgå af tilmeldingslisten på hjemmesiden. Ønsker du ikke at dit fulde navn fremgår er du velkommen til at skrive en alternativ løsning til sidst under evt. Vi i arrangørgruppen er dog nødt til at kende dit fulde navn.
Your answer
Fødselsdato *
MM
/
DD
/
YYYY
Post nr. og by *
Eks. 4000 Roskilde
Your answer
Telefonnummer *
Dette er udelukkende så arrangørgruppen kan kontakte dig, og dit nr. vil ikke blive delt med andre spillere.
Your answer
Rollens fulde navn *
Navnet på din rolle. Husk at vendere primært har vikingenavne, mens stormænd har kristne middelaldernavne. Vi frabeder os engelskklingende navne, så sørg for at dit navn klinger godt på dansk.
Your answer
Gruppe *
Skriv det navn i er blevet enige om at kalde jeres gruppe så vi kan kæde jeres tilmeldinger sammen.
Your answer
Rollens aldersgruppe
Husk, at er du under 16 skal du spille din egen alder.
Rollens erhverv/funktion *
Hvad er din rolles erhverv eller funktion i gruppen? Er du stormandsdatter, brændehugger, udsmider eller noget fjerde?
Your answer
Rollens offentlige beskrivelse *
Denne beskrivelse kommer til at ligge offentligt på hjemmesiden. Skriv derfor 3-5 linjer om din karakter der kan give andre spillere en ide om hvem du spiller.
Your answer
Hemmeligheder *
Har din rolle nogle skeletter i skabet som arrangørgruppen bør kende.
Your answer
Venner og fjender *
Er der nogen du allerede har aftalt at være venner eller fjender med?
Your answer
Rollens målsætning(er) *
Hvad vil du helt konkret gerne opnå til scenariet? Dette kan være alt lige fra at blive gift med din udkårne selvom jeres familier er uvenner, blive kongens marsk, eller få hævn over en af de andre familier der har gjort dig uret. Det er vigtigt at din rolle har mindst et mål.
Your answer
Hvilken type spil er du interesseret i? *
Hvilke typer spil vil du gerne udforske under scenariet? Eksempelvis: konfliktspil, forhandlingsspil, romantisk spil eller lignende. Dit svar hjælper os med at sætte dig op med spillere der ønsker den samme type spil. Vær gerne konkret, da det samtidig hjælper os med at forventningsafstemme.
Your answer
Hvilken type spil er du ikke interesseret i? *
Hvilke typer spil er du ikke interesseret i under scenariet? Eksempelvis: konfliktspil, forhandlingsspil, romantisk spil eller lignende. Dit svar hjælper os med at undgå at sætte dig op til spil af disse typer. Vær gerne konkret, da det samtidig hjælper os med at forventningsafstemme.
Your answer
Evt.
Er der andre ting du gerne vil oplyse os om, evt. særlige hensyn? Hvis du gerne sende os flere detaljer om din karakter, henviser vi til vores mail korsfaerd@gmail.com
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service