Vasa nations sommarfest 2021 (reservlista)
Första helgen i juli (2-3.7.2021) ska vasungen få härja till det riktigt ordentligt. En fest, där vi alla får träffas, snacka aktualiteter och (förhoppningsvis) fira att restriktionerna lättats och vi börjar se ljuset i tunneln.

📍I år firar vi i centrala Pampas, aka. Vasa, mera specifikt Havtornen. *Observera att vi inte erbjuder sovplats i år.

🦠*Sommarfestkommittén förbehåller sig rätten att ändra på datum eller helt ställa in festligheterna ifall de inte möter regeringens stundande restriktioner.
Email *
Förnamn Efternamn *
Mitt namn får synas på deltagarlistan som publiceras i FB evenemanget *
Gulis/Vasung/Övrig? *
Biljettyp: *
>>PROGRAM🗓:Fredag 2.7:- Välkomstdrink / AW- Kubb och beerpong-turnering- Bastubad för den som vill- Mini barcrawl i vårt allas kära Vasa Lördag 3.7:- Föreningscrawl i Vasa- Mellanfest- Sitz på kvällen- Dunder efterfest!
Betalningsuppgifter
Biljetterna betalas till Vasa nations bankkonto:

Vasa nation vid Helsingfors universitet
IBAN: FI03 4055 1150 0053 40
BIC: HELSFIHH
Meddelande: Sommarfest2021 FÖRNAMN EFTERNAMN
Mat: *
Required
Dryck: *
Allergier?
Avec
Önskemål eller lovord
INFO
Uppgifterna från detta formulär används endast av arrangörerna och endast för det ovannämnda evenemanget. På grund av den rådande situationen i världen kommer vi spara dina kontaktuppgifter i 3 veckor efter evenemanget. Detta för att kunna kontakta deltagare om en coronasmitta har upptäckts efter evenemanget. Uppgifterna raderas efteråt i enlighet med GDPR linjedragningarna samt nationens dataskyddspolicy.
Jag godkänner att mina uppgifter används av arrangörerna vid anordnandet av evenemanget. Jag är medveten om att mina uppgifter hanteras i enlighet med GDPR. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy