Ansökan utställningsvärd Juristmässan 2021
Vad innebär ansvaret som kommer med rollen som utställningsvärd? Jo du som utställningsvärd kommer att ansvara för ca. 3-4 utställare. Du ska regelbundet besöka utställarens monter, tillförse representanterna med kaffe eller te vid önskemål eller lösa eventuella problem som kan uppstå med alltifrån att kolla upp ett Wi-Fi lösenord till montering av montern. Du är självklart inte ensam i ditt arbete utan kommer finna stöttning hos ledningsgruppen som kommer finnas på plats för att svara på frågor.

Vem söker vi? Vi söker utställningsvärdar som är serviceminded. Du som utställningsvärd ska ha ett leende på läpparna och inte vara rädd för att göra såväl fin- som grovjobbet. Utställningsvärdarna är mässans ansikte utåt mot utställarna, därför är det av stor vikt att uppdraget tas på största allvar.

Utställningsvärdarna kommer att bära en Juristmässan-piké under mässdagen, i övrigt är klädkoden svarta byxor och svarta skor (inget krav men ett önskemål).

Vi önskar och hoppas att just du vill arbeta med oss för att skapa den bästa Juristmässan någonsin.

Allt gott!
Elina och Rosanna
För- och efternamn *
Termin och program *
E-postadress *
Mobilnummer *
Jag godkänner att Juristmässan samlar in mina personuppgifter inför och under arbetet med mässan, i enlighet med GDPR. *
Varför vill just du vara utställningsvärd? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy