Online japán órák, módszerek és tapasztalatok (online előadás)
Az MJBT soron következő online klubnapja 2021. február 19-én pénteken 17:00 órakor kerül megrendezésre. Ez alkalommal Baranyai Péter japán nyelvtanár tart előadást, melynek címe: Online japán órák, módszerek és tapasztalatok.
Egy mindenki számára kihívásokkal teli esztendőt tudunk magunk mögött. Ez az időszak tanároknak és diákoknak is új kihívásokat jelentett, meg kellett újulnia mindenkinek, hogy a tanulás ne maradjon abba. Azt hiszem bátran mondhatom, hogy ez sikerült és itt az ideje, hogy összegezzük a tapasztalatokat és gondolkozzunk a folytatáson. Egy közös gondolkodásra, tapasztalatcserére szeretnék mindenkit meghívni, ahol a központi téma az online tanulás és tanítás lesz. Várok mindenkit nagy szeretettel!

A programon technikai okokból kifolyólag maximum 98 néző tud részt venni, ezért amennyiben szeretne részt venni, az alábbi űrlap kitöltésével tud regisztrálni. Kérjük, azzal az e-mail címmel jelentkezzen fel, amellyel az MJBT-vel tartja a kapcsolatot, hogy tagságát ellenőrizni tudjuk.

Az alábbi űrlap kitöltésével Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Magyar-Japán Baráti Társaság a megadott adatokat az Adatvédelmi szabályzatnak megfelelően kezelje. Kérjük, amennyiben ehhez nem járul hozzá, ne töltse ki az űrlapot!
Adatvédelmi szabályzatunk: http://mjbt.hu/wp-content/uploads/2018/07/MJBT_Adatvedelmi_szabalyzat_20180525.pdf
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Név *
A copy of your response will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy