Team Star Scan
Ieder mens heeft bepaalde talenten, bepaalde capaciteiten. Wij zijn allemaal verschillende, unieke wezens. Samenwerking is het bundelen van individuele krachten, van ieders kwaliteiten en achtergronden. Het doel is om samen een resultaat te bereiken, dat door het individu niet of moeilijker bereikt kan worden. Door het samenwerken in een team, door saamhorigheid en groepsgevoel, kan een organisatie meer bereiken dan de werknemer alleen ooit zou kunnen. De kracht van het samenwerken ligt dus juist in het teamverband, in het samenwerken zelf.

Het teamstar model meet de kracht van samenwerken op zes gebieden. Het teamstar model is ontwikkeld aan de hand van verschillende onderzoeken, ervaringen, literatuur en de sport. Op basis hiervan zijn de zes hoofdonderwerpen en de 18 deelonderwerpen ontstaan. Aan de hand van 49 stellingen ontstaat er een overzicht van de krachten en ontwikkelpunten van het team dat resulteert uiteindelijk in een teamstar typering.

Let op!
De door jou ingevulde antwoorden krijg je toegestuurd naar het mailadres dat je bij aanvang hebt opgegeven. De resultaten uit de teamscan worden alleen gebruikt voor de rapportage van de teamscan en zijn derhalve niet te herleiden naar het individu.

Heb je vragen n.a.v. de teamscan, schroom dan niet om ons te contacten contact@2peak.nl / 0629546077.

Naam organisatie *
Your answer
Naam afdeling *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of 2Peak.