Levend Monopoly: Editie Nijmegen
Ga verder naar START. Indien je langs Centraal Station komt ontvang je € 200,00! 💸
Het is weer de hoogste tijd om makkelijk geld te verdienen door even langs start te reizen, een schoonheidswedstrijd te winnen of gewoon op vrij parkeren terecht te komen, want we zijn terug met het Levend Monopoly!
Op (goede) vrijdag 19 april vanaf 11.00 uur zal ditmaal editie Nijmegen plaatsvinden, waarbij je met je groepje zoveel mogelijk geld probeert te verzamelen in Nijmegen en/of de nabijgelegen dorpen. Om de verschillende plaatsen en straten te bereiken schuiven we niet met de pion vooruit, maar gebruiken we het OV (welke voor studenten met zowel een week- als weekend abonnement gratis is op goede vrijdag)!
De bank zal vanaf Nijmegen bijhouden of de opdrachten die jullie krijgen voltooid worden en hoeveel geld er binnen gesleept wordt. Welk team zich de rijkste mag noemen zullen we net na 17.30 uur allemaal zien tijdens de gezamenlijke afsluiting in Café de Fuik!
Opgeven is zowel individueel mogelijk als met een teamvoorkeur, voor het opgeven van een teamvoorkeur is ruimte op het inschrijfformulier. Pak deze kans(kaart) en schrijf je vanavond om 19.00 uur in bij de link bij tickets. De kosten zijn € 2,00 voor leden en € 3,00 voor niet-leden.

Let op: een ingevuld formulier is een reservering en geen inschrijving. Je bent pas definitief ingeschreven als je binnen drie werkdagen na het plaatsen van de reservering op de Posteleinkamer hebt betaald. Heb je niet binnen drie werkdagen betaald, vervalt je reservering. Een reservering is pas compleet als alle gegevens correct ingevuld zijn. Online inschrijven kan tot twee dagen voordat de activiteit plaatsvindt, hierna kan op de Posteleinkamer ingeschreven worden voor een activiteit.

Wat is je naam? *
Your answer
Wat is je e-mailadres? *
Your answer
Ben je lid? *
Wil je een groepsvoorkeur doorgeven? *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service