Reservering schuttersmis 2020
In verband met de geldende Coronabeperkingen is het bijwonen van de schuttersmis op zondag 30 augustus a.s. in de Remigiuskerk te Duiven alleen mogelijk na reservering vooraf.

De voorinschrijving is inmiddels gesloten. Alle huishoudens die zich bij voorinschrijving hebben opgegeven krijgen een plaats toegewezen. Er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Deze worden toegewezen in volgorde van binnenkomst tot het maximum is bereikt.

Er is slechts 1 reservering per huishouden (adres) mogelijk. Per reservering (huishouden) kunnen maximaal 5 plaatsen worden aangevraagd.

Aanvang van de viering: zondag 30 augustus 2020 om 10.00 uur.

Gaarne uiterlijk 9.40 uur in de kerk aanwezig om de plaatstoewijzing netjes te laten verlopen.
Bij binnenkomst wordt u naar uw toegewezen plaats(en) begeleid. Houdt u aan de voorgeschreven 1,5 meter afstand tot de overige aanwezigen.

Voor vragen kunt u een bericht sturen naar: schuttersmis@ogduiven.nl

Email address *
Uw Naam *
Straatnaam en huisnummer *
Postcode en woonplaats *
Telefoonnummer *
Uw reservering
U kunt voor maximaal 5 personen reserveren. Deze 5 personen moeten deel uitmaken van hetzelfde huishouden en dus woonachtig zijn op het zelfde adres.
Aantal personen *
Gezondheidscheck
Het antwoord op onderstaande vragen geldt voor alle personen waarvoor u de plaatsen wilt reserveren. Wanneer u 1 of meer vragen met Ja moet beantwoorden, dan kan of kunnen die personen niet bij de viering aanwezig zijn.
Had je klachten zoals hier boven genoemd? *
Heb je op dit moment een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten en/of heb je het coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld (in een lab) en/of heb je een huisgenoot/gezinslid met het coronavirus en heb je in de afgelopen 14 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had? *
Video opnamen en privacy
Tijdens de viering worden video opnamen gemaakt. Door in te schrijven verklaart u zich akkoord met gebruik van deze opnamen door TV RadioMozaiek en Schutterij Onderling Genoegen.
De viering wordt vastgelegd op video door TV Radio Mozaiek en de opnames worden live vertoond via het youtube kanaal van TV Radio Mozaiek en de Facebook pagina van de schutterij. *
Required
Privacy
Op deze viering zijn de COVID-19 protocollen van de Rooms-katholiek kerk Nederland van toepassing deze kunt u raadplegen op rkkerk.nl. De gegevens van de aanmeldingen zullen uiterlijk 2 weken na de viering worden vernietigd.
Eventuele opmerkingen
Na het verzenden van deze reservering krijgt u een ontvangstbericht op het opgegeven e-mail adres. Check eventueel uw spam-folder. Geen bericht ontvangen? Stuur dan een bericht naar schuttersmis@ogduiven.nl.
Na inschrijving krijgt u op het opgegeven mail-adres bericht of u de viering kunt bijwonen.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy