Wintertennislessen 't Sas 2018 - 2019
Via dit formulier kan u inschrijven voor tennislessen tijdens het winterseizoen 2018 - 2019 bij TC 't Sas.

Het winterseizoen start op maandag 17 september en duurt 30 weken, waarvan 21 weken les en 9 weken vrij spelen. De eerste lessen gaan door vanaf maandag 1 oktober.

Lesvoorwaarden
OPGEVEN VAN MINIMUM 2 VOORKEURSDAGEN / 4 UREN
Voor oranje, groen en +12j moet je minimum 4u als beschikbaar aanduiden. Bij te beperkte beschikbaarheid kan je inschrijving geweigerd worden. Hoe ruimer u uw beschikbaarheid invult, des te groter is de kans op een goede plaatsing qua lesniveau en speeltijd.
MEERDERE INSCHRIJVINGEN (BROER/ZUS/...) OP ZELFDE UUR?
Meerdere inschrijvingen (broer/zus/...) op hetzelfde uur kan alleen bij de groep wit, blauw, rood. In overige gevallen kan dit alleen als het niveau overeenkomt, of als er op hetzelfde uur een andere homogene groep kan worden gemaakt.
INDOOR LESSEN
De lessen gaan binnen door, op tapijt. Aangepast schoeisel met gladde zolen is verplicht! Wanneer je zelf geen geschikte schoenen hebt, dan kan je deze huren in de cafetaria.

Kinderen in wit, blauw en rood mogen binnen op turnpantoffels spelen.

Een lijst met de lesdata kan je terugvinden op de site en op de club.

TARIEVEN
Tarief volwassenen, >12j, groen en oranje geldt voor een groep van 4 personen. Tarief wit,blauw en rood geldt voor minimum
4 personen per groep.
Voor blauw, rood en oranje wordt er buiten de lessen ook 2x gratis begeleiding voorzien bij een Kidstoer en er wordt ook gratis begeleiding voorzien bij het vrij tennissen op lesvrije weken (exacte data en kidstoeren volgen nog).
BETALING BIJ INSCHRIJVING
Zorg ervoor dat je het lesbedrag op het moment van je inschrijving betaalt! Je ontvangt hiervan dan een bevestiging. Pas wanneer de betaling binnen is, word je mee ingedeeld in het lessenschema. Dit om te vermijden dat er op het laatste moment afgehaakt wordt en er lesgroepen opnieuw moeten ingedeeld worden.
IEDERE INSCHRIJVING IS BINDEND
Bij annuleren tijdens de lessenreeks blijft het lesbedrag verschuldigd, tenzij we binnen de opgegeven voorkeursdagen geen gepaste groep kunnen aanbieden, of de speler niet kan aanvangen wegens langdurige ziekte/blessure (met doktersbewijs).
REGELING INHAALLESSEN BIJ LANGDURIGE AFWEZIGHEID
Het inhalen van gemiste lessen is niet mogelijk. In overleg met de leraar kunt u wel een vervanger sturen, die in uw plaats de cursus volgt (niveau dient hetzelfde te zijn). Indien mogelijk kan een les ingehaald worden in een andere groep.
PRIVELESSEN
Privé of met twee les volgen is ook mogelijk. Voor meer info contacteer ons op info@tsas.be
DEFINITIEVE PLANNING SPELERS
Wij trachten steeds alle inschrijvingen te plannen. Doch kunnen er zeer uitzonderlijk spelers overblijven die onmogelijk binnen de gevraagde dagen/uren, spelniveau of andere voorkeur gepland worden. In dat geval wordt het lesgeld teruggestort.
Als een groep het gestelde aantal leerlingen niet haalt, dan kunnen de lessen eventueel niet doorgaan, of mits bijbetaling.
VERZEKERING
Deelnemers die reeds zomerlid zijn, zijn lid van TennisVlaanderen en zijn tijdens de lesuren verzekerd via TennisVlaanderen en conform de voorwaarden van hun globale ledenpolis(sen).

Ben je nog niet aangesloten op TennisVlaanderen, duid dit dan aan op het formulier.

Disclaimer *
Indien u bovenstaande voorwaarden begrijpt, gelieve dit hieronder aan te duiden en druk op doorgaan.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service