Mentor leta 2019
Pred vami je elektronski obrazec, preko katerega lahko svojega mentorja nominirate za dobitnika nagrade Mentor leta 2019, ki jo podeljuje društvo Mlada akademija.

V skladu s 5. členom o podeljevanju nagrade Mentor leta lahko svojega mentorja predlagate, če ste se vpisali v doktorski študij leta 2017 ali prej oz. ste doktorirali leta 2017 ali kasneje. Pravilnik je dostopen na povezavi https://www.mladaakademija.si/files/2020/01/Mentor_leta_2019_pravilnik.pdf.

Prosimo vas, da na vprašanja iskreno odgovorite in odgovore podkrepite z argumenti. Pri tem upoštevajte omejitev glede maksimalnega števila besed.

V polje 'email address' vpišite svoj elektronski naslov, na katerega boste prejeli potrdilo, da ste obrazec izpolnili, ter preko katerega vas bomo obveščali o izboru.

Rok za oddajo vloge je 10. 2. 2020. Če imate kakšno vprašanje, nam lahko pišete na info@mladaakademija.si.


Obrazec zbira osebne podatke (osebna imena in e-mail naslovi predlagateljev in mentorjev) brez katerih ne moremo obravnavati vaše vloge. S temi podatki bomo ravnali v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR), ki jo lahko preberete na naši spletni strani: http://mladaakademija.splet.arnes.si/politika-varstva-podatkov/
Email address *
Vaše ime in priimek *
Vaša raziskovalna institucija *
Leto vpisa na doktorski študij *
Leto zaključka doktorskega študija *
Če še niste doktorirali, napišete pričakovano leto zaključka
Ime in priimek mentorja *
Raziskovalna institucija mentorja *
Mentorjev e-poštni naslov *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy