Heller Pénzügyi Képzés II. Felvételi kérdőív
Kedves Gólyák!

A Heller Pénzügyi Képzés szakkollégiumunk elsősöknek szóló kurzusa. Ez a kurzus ad egy kis ízelítőt a Heller szakmai pilléréből, lehetőségetek van arra, hogy megnézzétek, hogy is néz ki egy szakkolis kurzus. Nyolc előadással készülünk nektek, melyek a 4. héttől minden hétfőn, 17:20-tól lesznek. A kurzus végén lesz egy rövid vizsga is, ahol felteszünk néhány kérdést minden témából, de nem kell megijedni, nem lesz nehéz. Sőt, a kurzus sikeres teljesítése esetén igazolásunk plusz pontot ér ösztöndíjak (pl. köztársasági vagy kiemelt kari) elbírálásakor!

A jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot, és a hét kérdés közül válaszolj legalább öt darabra, kérdésenként kb. 10 mondatban. A kérdésekre nincs jó válasz (az utolsó kivételével), vitasd meg a gondolataidat, ötleteidet a többiekkel, és írd le, hogy mire jutottál!

Név *
Your answer
E-mail cím *
Your answer
Szak *
Your answer
1. Hogyan képzeled a jövőt, fogunk 50 év múlva űrhajóval munkába járni?
Your answer
2. Honnan lesz a nyugdíjunk?
Your answer
3. Felfüggeszthető-e a jogállamiság terrorveszély esetén?
Your answer
4. Milyen részvényt vennél?
Your answer
5. KKV-nak IPO?
Your answer
6. Kell-e egyetemi tandíj?
Your answer
7. Logikai feladat: 15 matematikus farkas lakik az erdőben, akik egy nap találnak egy eltévedt bárányt. Ha az egyik farkas megeszi a bárányt, akkor lefekszik aludni, és így a többiek megehetik, és ugyanígy, ha egy farkas megeszi az alvó farkast, akkor ő is lefekszik aludni. Aki nem eszik húst, az másnap reggelre éhen hal. A farkasok inkább éhen halnak, minthogy megegyék őket. Mi lesz a farkasokkal másnap az erdőben?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Heller Farkas Szakkollégium. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms