Ilmoittautuminen Kurkkumarkkinoille 2019
MYYJÄINFO
Askaisten kurkkumarkkinat elokuun toinen lauantai 10.8.2019 klo 10-15 Pöyhösen pellolla Askaistentie 882 Askainen. Markkinat ovat järjestyksessään 36. markkinat. Markkinoille voivat tulla tuotteitaan myymään Maskun kunnan asukkaat/kesäasukkaat, yhdistykset ja yhteisöt. Myyntipaikan varanneet myyjät velvoitetaan lahjoittamaan vähintään kaksi arpajaisvoittoa/myyntipaikka.

Tänä vuonna markkinat järjestetään yhteistyössä Maskun Yrittäjien kanssa.

Myyntipaikat merkataan torstaina järjestäjien toimesta. Perjantaina 9.8. ovat perinteiset myyjien ja järjestäjien talkoot kentällä klo 18.00. Perjantaisissa talkoissa pystytetään markkina-alueen telttakatokset, kannetaan pöydät ja penkit paikoilleen ja järjestellään markkina-alue kuntoon. Kun yhteiset hommat ovat tehty niin sen jälkeen kerrotaan myyntipaikat, jonka jälkeen pääsee rakentamaan omaa myyntipaikkaa. Alueella on yö vartiointi.

Paikkamaksut: 4 m paikka 30 eur jos osallistuu perjantain ja lauantain talkoisiin, muuten paikkamaksu on 60 eur. Jos tarvitset myyntipaikallesi sähköä niin maksu on 5 eur. Ota tarvitsemasi sähköjohdot mukaan. Markkinoiden jälkeen jokainen myyjä huolehtii oman myyntipaikkansa siistimisestä ja roskien kuljettamisesta pois markkina-alueelta. Alueella ei ole yleistä roskista, jokainen siis vie omat roskansa lähtiessään pois. Jos haluat myyntipaikan viereen auton, kerro siitä ilmoittautumisen yhteydessä niin varamme sopivan tilan.

Myyjien toivotaan olevan paikalla koko markkinoiden ajan. Purku talkoot alkavat heti markkinoiden jälkeen klo 15.00. Tehtävinä: telttakatosten purku, pöytien ja penkkien kantoa ja alueen siivous.

Arpajaiset ovat runko markkinoiden onnistumiselle. Markkinoiden pääsponsorina on ollut Felix. Felix ei enää tue arpajaisiamme samalla tavalla kun aikaisempina vuosina. (Tänä vuonna saamme 10 arpavoittoa aikaisemman 400-500 kpl voiton sijasta.) Nyt joudumme pyytämään myyjien ja kaikkien yhteistyökumppaneiden apua arpavoittojen saamiseksi. Arpavoitot toimitetaan lauantaisin Marskin torille toriaikana klo 9-12 Pertille tai Sannalle 31.7 mennessä. Jollet pysty tuomaan arpavoittoja tuohon mennessä torille kerro ainakin ilmoittautumisen yhteydessä montako voittoa pystyt toimittamaan ja mitä tuot.

Toivomme myyjien osallistuvan hyvän tunnelman luomiseen kurkkumarkkinoilla oman myyntipaikan osalta.

Tällä lomakkeella voitte varata itsellenne myyntipaikan vuoden 2019 Askaisten kurkkumarkkinoille.

Järjestäjä:
Askaisten kurkkuseura ry
Pj. Pertti Veräjänkorva
040 540 2709
pertti.verajankorva@pp.inet.fi
www.kurkkumarkkinat.fi

Markkinapaikka Pöyhösen pelto, Askaistentie 882, 21240 Askainen

Ilmoittautukaa markkinoille viimeistään 31.7.2019 mennessä taikka mieluimmin heti Pertti Veräjänkorva 040 540 2709. Paikkamaksun tulee olla maksettuna Askaisten kurkkuseura ry:n tilille FI50 1204 0002 694 viimeistään 5.8. mennessä.

Askaisten kurkkuseura pidättää oikeuden hyväksyä myyjä.

Ystävällisin terveisin Askaisten Kurkkuseura ry.
Email address *
Kuinka leveän myyntipaikan haluatte? Hinta: 4 m / 60 eur (pe/la talkoisiin osallistumalla 30 eur) *
Auto myyntipaikan viereen? *
Haluatteko myyntipaikalle sähkön? Hinta 5 eur. *
Osallistutteko talkoisiin pe/la *
Mitä tuotteita aiotte myydä? *
Your answer
Myyjä *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Sähköpostiosoite *
Your answer
Muuta
Your answer
Palaute vuoden 2018 kurkkumarkkinoista
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google.