Préstec Biblioteca Escola Cossetània
Mitjançant aquest formulari podeu fer préstecs i consultes a la biblioteca de l'escola.
Podeu demanar materials concrets (per exemple la revista PETIT SÀPIENS Nº36) o més generals (per exemple materials de CASTORS, contes per parlar de la POR, o contes de LLETRA LLIGADA o de PAL).

Un cop omplert el formulari, el personal de Biblioteca, seguint totes les normes higièniques, deixarà els materials a la caixa de la biblioteca de la classe del vostre fill/a perquè se'l pugui endur a casa.

Per tornar el material quan el préstec s'acabi, el vostre fill/a l'haurà de deixar de nou a la caixa de la biblioteca de la classe on el recollirem i el posarem en quarantena fins al proper préstec.

Recordeu que es pot fer un préstec d'un màxim de 5 documents i 2 setmanes de durada.

També que podeu adreçar-nos les vostres consultes, enviant-nos un Dinantia a l'usuari BIBLIOTECA.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
NOM I COGNOMS: *
CURS: *
REGISTRE del document:
En aquest apartat podeu escriure el número de registre del document que demaneu en préstec. El trobareu a la fitxa de l'ePèrgam del mateix document. Aquest número serveix per poder identificar millor quin document voleu demanar en préstec (per exemple, llibres amb el títol ELS VOLCANS n'hi ha molts, si en voleu un de concret haureu de posar el seu número de registre).
FORMAT: *
Required
TÍTOL:
COMENTARIS:
En aquest apartat podeu escriure qualsevol altra consulta que vulgueu fer al personal de la biblioteca. Si no busqueu cap títol en concret i voleu demanar material d'una temàtica, informació sobre algun tema, etcètera, també ho podeu fer aquí.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy