Info dan - Regionalna agenda za investicije (RIRA) - registracija učesnika/ca
Institut za preduzetništvo i ekonomski razvoj (IPER) iz Podgorice, kao partner Centra za istraživanje i kreiranje politika iz Skoplja, organizuje okrugli sto "Info dan - Dijalog o Regionalnoj agendi za investicije (RIRA)" koji će se održati u četvrtak 20. septembra od 10:00 do 11:30 časova, u Podgorici, hotel Podgorica (ulica Svetlane Kane Radević 1). Popunjavanjem ovog upitnika prijavljujete svoje prisustvo i učešće na okruglom stolu.

Info dan se održava u okviru regionalnog projekta - Uspostavljanje dijaloga o regionalnoj agendi za investicije među vladinim institucijama, privatnim sektorom i organizacijama civilnog društva. Projekat je podržan od strane Savjeta za regionalnu saradnju. Regionalna agenda za investicije jedan je od četiri stuba višegodišnjeg plana za stvaranje regionalne ekonomske zone i povezan je sa evropskom integracijom Zapadnog Balkana, implementacijom CEFTA sporazuma i Strategijom 2020 za jugoistočnu Evropu.

Projekat se realizuje u šest ekonomija zapadnog Balkana i ima za cilj da uključi sve zainteresovane strane u program regionalne politike za investicije. U ovom kontekstu, pored formulara za registraciju, kreiran je i kratak upitnik za određivanje potreba za obukom privatnog sektora i organizacija civilnog društva u vezi sa politikom investicija a posebno RIRA (Regional Investment Reform Agenda). Ukoliko ste zainteresovani za uključivanje u aktivnosti izgradnje kapaciteta i dijalogu RIRA, molimo Vas da popunite drugi dio upitnika. Hvala.

Ime i prezime *
Your answer
Organizacija / kompanija *
Your answer
E-mail *
Your answer
Da li biste željeli da budete uključeni u buduće aktivnosti koje se tiču Regionalne agende za investicije (RIRA)? *
1. Da li ste upoznati sa Strategijom za Jugoistočnu Evropu 2020? Ocijenite od 1 (nimalo) do 5 (veoma upoznat/a)
2. Da li ste upoznati sa Regionalnim ekonomskim područjem Zapadnog Balkana? Ocijenite od 1 (nimalo) do 5 (veoma upoznat/a)
3. Da li ste upoznati sa Regionalnom agendom za investicije Zapadnog Balkana (RIRA)? Ocijenite od 1 (nimalo) do 5 (veoma upoznat/a)
4. Da li ste upoznati sa politikama Vlade u cilju privlačenja stranih investicija? Ocijenite od 1 (nimalo) do 5 (veoma upoznat/a)
5. Da li ste upoznati sa politikama Vlade u cilju podrške domaćim kompanijama? Ocijenite od 1 (nimalo) do 5 (veoma upoznat/a)
6. Da li biste željeli da procijenite Vaše kapacitete kako bi se uključili u RIRA dijalog politika?
7. Šta vam je potrebno od dodatnih vještina i znanja kako biste se uključili u dijalog politika na temu RIRA agende?
8. Da li ste bili uključeni u javne konsultacije povodom kreiranja investicionih politika od strane relevantnih Vladinih institucija?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service