ФОРМУЛАР ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА Професионална Биографија - CURRICULUM VITAE (CV) на учесниците на обуките за меки вештини
Почитуван/а,

Најнапред, ЧЕСТИТКИ за успешно завршената обука за меки вештини!
Секој што учествуваше на првата обука сега има шанса да влезе во втората фаза од проектот: Вработување на лица со попреченост – одржлив модел, финансиран од Европската Унија, а спроведуван од Отворете ги прозорците во партнерство со Конект.
Како што беше појаснето на обуката во јули, креиравме онлајн формулар кој треба да го пополните и врз основа на стекнатите знаења да ни ја испратите Вашата професионална биографија.
По проценката на пристигнатите биографии и врз основа на претходно идентификувани работни места во компаниите ќе биде избрана група од 40 кандидати кои ќе добијат индивидуална и скроена обука за специфични вештини.
По завршувањето на двете обуки, до крајот на проектот, најмалку 10 лица со попреченост ќе бидат поддржани да добијат нова работа.

Професионалните биографии може да ги поднесете до 23.09.2016 г.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms