🦊 LYNX AND FOX prijavni obrazac
Hvala vam od srca što ste nam se odlučili pridružiti!

Nakon podnesenog obrasca, najkasnije u roku od jednog dana šaljemo e-mail koji sadrži sve važne informacije. Ako nešto nedostaje ili vam je bilo što nejasno, obratite nam se s povjerenjem.

- ponekad naši e-mailovi završe u SPAM ili PROMOTION sandučiću, molimo da ga provjerite
- ako kroz 24h ne dobijete info mail javite nam na info@lynxandfox.com

Ako se na neki obilazak prijavljujete "u zadnji čas" preporučamo da nas nazovete na 091/182-9892 ili nam pošaljete SMS / Viber / WhatsApp poruku. 

Ako se želite prijaviti na obilazak koji se popunjen, staviti ćemo vas na listu čekanja i zvati vas da se pridružite kada se oslobodi mjesto.

Zahvaljujemo i radujemo se druženju!

Vaše lisice 🦊

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Na koji obilazak se prijavljujete? *
Required
Upišite broj odraslih osoba koje prijavljujete: *
Upišite broj djece koju prijavljujete:
Upišite dob djece koju prijavljujete na izlet razmaknuto zarezom (ukoliko ne prijavljujete djecu preskočite):
Vaše ime i prezime: *
Vaš broj telefona: *
Vaš email: *
Lynx and Fox, obrt za usluge i turistička agencija koristiti će podatke koje nam ustupite (ime, prezime, broj mobitela i e-mail adresu) kako bi vam dostavili dodatne informacije o izletu za koji ste iskazali interes i obavijestili vas o novim terminima izleta. Odabirom opcije "Dajem privolu za korištenje mojih osobnih podataka" u polju pristajete da Vaše podatke koristimo za gore navedene svrhe. U bilo kojem trenutku možete se odjaviti s naše mailing liste pritiskom na "odjavi me" ili "unsuscribe" na dnu svakog newslettera koji zaprimite od nas ili nas kontaktirajte na jelena@lynxandfox.com. Vaše informacije tretirati ćemo s poštovanjem. U svakom trenutku možete zatražiti izmijenu, uvid ili brisanje vaših privatnih podataka iz naše baze. *
Required
Dodatno:
- U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih ili nepovoljnih vremenskih prilika organizator ima pravo otkazati obilazak i u potpunosti ćemo vam vratiti novac ukoliko je plaćanje bilo zatraženo unaprijed.

Ukoliko vam se nakon ispunjavanja obrasca ne javimo povratno kroz 24h, molimo pošaljite nam SMS na 091/182-9892 ili e-mail na jelena@lynxandfox.com // Provjerite da li ste ispravno upisali svoj e-mail i SPAM sandučić.

Dodatne informacije o svakom izletu uvijek možete zatražiti e-mailom (jelena@lynxandfox.com) ili telefonski 091/182-9892
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy