Doživljaj koji trebaš - LYNX AND FOX
Wow! Hvala na interesu za obilaska uz vodiča Lynx and Fox!

- Obilasci su koncipirani na način da vodič za šetnju po prirodi određuje umjereni tempo hodanja te je potrebno pratiti grupu. Redovito se rade pauze za priče vodiča. U slučaju udaljavanja, većeg zaostajanja za grupom ili kašnjenja na priče vodiča - organizator ne snosi odgovornost.
- Svaki izlet ima naznačenu duljinu, teren je raznolik uz uspone na mjestima i obilazak zahtjeva fizičku spremu za hodanje. Obilasci nisu pogodni za osobe koji imaju poteškoće sa kretanjem, osim ako to nije izričito naznačeno.
- Po prijavi će vam na e-mail stići upute o uplati, mjestu sastanka, potrebnoj obući i odjeći kao i ostale važne informacije.

Zahvaljujemo <3
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Na koji obilazak se prijavljujete? *
Required
Upišite broj odraslih osoba koje prijavljujete: *
Upišite broj djece koju prijavljujete:
Upišite dob djece koju prijavljujete na izlet razmaknuto zarezom (ukoliko ne prijavljujete djecu preskočite):
Vaše ime i prezime: *
Vaš broj telefona: *
Vaš email: *
KOD ZA POPUST (ukoliko ga ne posjedujete ostavite prazno):
Lynx and Fox, obrt za usluge i turistička agencija koristiti će podatke koje nam ustupite (ime, prezime, broj mobitela i e-mail adresu) kako bi vam dostavili dodatne informacije o izletu za koji ste iskazali interes i obavijestili vas o novim terminima izleta. Odabirom opcije "Dajem privolu za korištenje mojih osobnih podataka" u polju pristajete da Vaše podatke koristimo za gore navedene svrhe. U bilo kojem trenutku možete se odjaviti s naše mailing liste pritiskom na "odjavi me" ili "unsuscribe" na dnu svakog newslettera koji zaprimite od nas ili nas kontaktirajte na jelena@lynxandfox.com. Vaše informacije tretirati ćemo s poštovanjem. U svakom trenutku možete zatražiti izmijenu, uvid ili brisanje vaših privatnih podataka iz naše baze. *
Required
Dodatno:
- U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih, nepovoljnih vremenskih prilika, pogoršanja epidemiološke situacije vezano uz COVID-19 u Hrvatskoj, županiji ili općini organizator ima pravo otkazati obilazak i u potpunosti ćemo vam vratiti novac ukoliko je plaćanje bilo zatraženo unaprijed.

Ukoliko vam se nakon ispunjavanja obrasca ne javimo povratno kroz 24h, molimo pošaljite nam SMS na 091/182-9892 ili e-mail na jelena@lynxandfox.com // Provjerite da li ste ispravno upisali svoj e-mail i SPAM sandučić.

Dodatne informacije o svakom izletu uvijek možete zatražiti e-mailom ili telefonski.

Organizator obilaska će se pridržavati mjera i smjernica povezanih sa COVID-19 pandemijom propisanih od Stožera civilne zaštite te se to traži i od svih sudionika.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy