Inscripció al taller d'Orgull de Baix
Taller d’introducció a la tecnologia amb la que s’ha desenvolupat Orgull de Baix destinat tant a públics que estiguin familiaritzats amb la programació com als que tenen poques o nul·les nocions de programació. El taller consisteix en la construcció d’un petit paisatge en 3D entre tots els assistents mitjançant la tecnologia P5.js, després d’haver fet una petita aproximació teòrica a aquesta tecnologia i a Orgull de Baix. La tecnologia P5.js és una llibreria similar a la utilitzada per Orgull de Baix, però que és accessible a usuaris sense coneixements de programació.
Email address *
Data: 22 de juny de 2017 Hora: 18:00h a 20:00h Lloc: Citilab
Important: El taller només té 20 places i es respectarà l'ordre d'inscripció per reservar-les. Si has fet la teva inscripció de forma correcta i no reps cap comunicació per part nostra, la teva plaça està automàticament confirmada. Si finalment no pots venir el dia 22, si us plau, escriu-nos un correu a orgull@alpati.es per alliberar la teva plaça. Gràcies.
Nom: *
Your answer
Cognoms: *
Your answer
DNI: *
Your answer
Edat: *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Telèfon de contacte *
Your answer
Població: *
Your answer
Nocions de programació: *
Autoritzo la cessió i la incorporació de les meves dades als fitxers de Citilab com a part organitzadora del taller, a fi de que em puguin enviar informació relacionada amb les activitats organitzades, així com altres comunicacions que puguin ser del meu interès. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service