Behoefteonderzoek (sport)kampen speciale doelgroepen
Woon jij in Noord-Brabant of Limburg of net daarbuiten? Ben jij tussen de 10 en 16 jaar oud en heb je een lichamelijke beperking of chronische aandoening? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Op dit moment zijn er in Nederland veel mogelijkheden om op (sport)kamp te gaan voor kinderen die niks hebben of mankeren, maar bijna geen mogelijkheden voor kinderen zoals jullie! Daarom willen wij speciaal voor jullie een kamp opzetten. Wij gaan ons best doen om deze zoveel mogelijk te richten op al jullie wensen. Daarvoor hebben we alleen wel jullie hulp nodig.

Wij willen je daarom vragen een paar minuten de tijd te nemen om deze vragenlijst in te vullen. Deze eerste stap kunnen wij niet zetten zonder jouw hulp!
Het invullen duurt ongeveer 5 minuten.

Dank je wel alvast!

De onderstaande vragen hebben betrekking op uw kind. Wij verzoeken u vriendelijk de vragenlijst samen met uw kind in te vullen
Uw gegevens worden geheel anoniem verwerkt, waardoor de gegevens niet op een persoon te herleiden zijn. Daarnaast worden de onderzoeksgegevens 15 jaar bewaard. Mocht u geen bezwaar hebben om deel te nemen aan dit onderzoek, wordt u vriendelijk verzocht om onderstaande vraag met ja te beantwoorden. Mocht u de voorkeur geven om niet deel te nemen aan dit onderzoek, hoeft u verder geen stappen te ondernemen en mag u deze vragenlijst sluiten. Wanneer u toestemming hebt gegeven, kunt u op ieder moment deze toestemming weer intrekken, zonder hierbij uw reden op te geven.
Op het moment dat u hier de voorkeur aan geeft, kunt u dit laten weten via onderstaande contactgegevens.
Hebt u of uw kind na het lezen van de informatie nog vragen? Dan kunt u terecht bij de onderzoeker, via onderstaande contactgegevens:
mitchell@stichtingsamensportief.nl
Ik heb bovenstaande informatie gelezen en ga hiermee akkoord: *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Felix Cattenstart.