Renova la teva Roba - Primavera 2019
'Renova la teva Roba' és una iniciativa per fomentar el consum conscient i la prevenció de residus. Tria entre els punts d’intercanvi que trobaràs per tot Barcelona i porta-hi la teva roba. A canvi, et donaran cupons Renoves amb la puntuació corresponent, que després podràs intercanviar per la roba que més t’agradi a qualsevol punt de la xarxa. El millor residu és el que no generes. Compra i consumeix en la mesura justa.
Nom i cognoms *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Quin horari t'aniria bé?
Estàs interessat/ada en participar de la comissió de responsabilitat ambiental de l'Ateneu?
Aquesta comissió es reuneix per treballar temàtiques relacionades amb la responsabilitat ambiental a dins de l’Ateneu.
Si vols participar de la comissió, ens pots escriure a mediambient@ateneuharmonia.cat i ens posarem en contacte amb tu. Gràcies!
Acceptació del Reglament General de Protecció de Dades
En l'aplicació del Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/697, de 27 d'abril de 2016, s'informa que les dades facilitades seran tractades única i exclusivament per la gestió dels horaris de l'activitat 'Renova la teva roba' prevista pels dies 23 i 24 de maig de 2019. S'informa que hi ha la possibilitat d'exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les dades que proporcioneu, en els termes inclosos en la legislació vigent, mitjançant un escrit adreçat a informacio@ateneuharmonia.cat
Acceptes el Reglament General de Protecció de Dades? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service