WAVE Medlemskap 2023
Hej och varmt välkommen till föreningen WAVE Initiative 🌊

WAVE är en ideell förening i Lerum där vi har som mål att få fler folk att må bättre genom roliga aktiviteter, rörelseglädje och socialt häng. Alla är välkomna, tröskeln är låg men tanken är att Du ska utmana dig själv att testa nya saker, träffa nya människor och vara ute mycket i friska luften. Vill du vara med på våra aktiviteter så är du välkommen att bli medlem*

Fyll i formuläret nedan och swisha medlemsavgiften så är du/ni medlemmar 2023.
Enskild medlem: 400kr
Familjemedlemskap: 500kr
Swishnummer: 123 565 37 12, märk betalningen med ditt namn.


Som medlem* i WAVE får du vara med på alla våra aktiviteter och det mesta är helt kostnadsfritt. Coachingen vid våra stående aktiviteter är kostnadsfri och som medlem subventionerar vi även kostnader som ligger utanför coachingen tex brädhyran är halva priset när vi har bräduthyrning vid Aspen. När vi arrangerar kurser så får man även medlemspris på dessa. Vi utvecklar hela tiden innehållet och tar gärna emot idéer och hjälp i arbetet med att hitta nya samarbeten och nya aktiviteter.

All info om aktiviteter, tid och plats mm kommer kommuniceras via Instagram i inlägg. Där kommer ni även hitta en händelse/höjdpunkt som heter MEDLEMSKAP där vi samlar all info om kommande aktiviteter. Vi mailar ut nyhetsbrev till alla medlemmar med aktuella datum.

WAVE drivs av coacher som coachar ideellt och föreningen är beroende av stöd från företag och partners för att kunna bedriva verksamheten. Vi tackar er som bidrar till att WAVE syns genom att ni delar inlägg och skriver om föreningen i era kanaler. Tipsa gärna vänner och företagare ni känner om att bli en del av föreningen som medlem eller partner så kan vi skapa ännu fler roliga aktiviteter för er.

Igen. Varmt välkomna som medlem! Vi hoppas och tror vi kommer ha ett roligt år ihop!
Hälsningar
Anna, Lisa & Sebbe som driver WAVE.

* genom att betala in årsavgiften blir du stödmedlem i den ideella föreningen WAVE Initiative. Du får ta del av alla medlemsförmåner så som medlemsaktiviteter, subventionerade priser på hyra av material, medlemspriser hos partners och på vissa produkter föreningen säljer. Som stödmedlem är du dock inte berättigad med rösträtt på årsmötet. GDPR - Vi sparar era personuppgifter i föreningens medlemsregister. Vi uppdaterar varje år och tar bort era uppgifter det året ni inte längre är medlem.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Medlemskap
Clear selection
Namn på samtliga medlem/medlemmar
Mailadress (skriv bara en adress tack)
Mobilnummer
Ansvar. Som medlem är jag själv ansvarig för att jag är försäkrad om olyckan skulle vara framme.
Clear selection
Jag godkänner att Wave får ta bilder/film vid aktiviteter för att använda i Waves kanaler samt i föreningens samarbeten med lokala företag och kommunen. (Om jag svarar Nej behöver jag själv ansvara för att meddela fotograf på plats vid en aktivitet.)
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy