Emprendre des dels valors - Jornada d'ocupació i emprenedoria. 7 d'octubre de 2019 al Consell Comarcal de la Cerdanya
De 16h a 18h: Taller dinàmic per definir, jerarquitzar i incorporar els valors de forma conscient al nostre projecte emprenedor.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nom i cognoms *
Data de naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
Telèfon *
Lloc de residència *
Nivell formatiu *
Required
En cas de tenir formació superior (CFGM, CFGS, Grau, etc.) indica quina:
Situació laboral *
Quin sector d'emprenedoria t'interessa? (Selecciona un màxim de 5) *
Required
Tens alguna idea de negoci? *
En cas afirmatiu, quina? *
Consentiment d'utilització de dades personals
- En compliment de l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de setembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (endavant, LOPD), el Consell Comarcal de la Cerdanya (en endavant, el Consell Comarcal), l'informa que les dades de caràcter personal introduïdes en aquest formulari seran incorporades en els fitxers dels quals és titular i responsable el Consell Comarcal.
- En enviar aquest formulari, accepta la cessió i el tractament de dades per part del Consell Comarcal, amb la finalitat de conèixer el perfil formatiu i laboral dels candidats a la Jornada d'ocupació i emprenedoria, així com conèixer el seu interès en participar dels tallers de recerca de feina.
- En emplenar aquest formulari, vostè declara que les dades que incorpora són certes, correctes, actualitzades i pertanyen a la seva persona, i es compromet a comunicar qualsevol modificació d'aquestes.
- Vostè podrà accedir, rectificar i cancel·lar les seves dades, així com oposar-se al seu tractament en els termes previstos en la LOPD dirigint-se al Consell Comarcal, presencialment o a través del correu electrònic feina@cerdanya.org
- Declara que està assebentat/da que la Jornada d'ocupació i emprenedoria és un servei públic, que no representa cap cost per a la persona, i que actua com a intermediari entre la persona demandant de feina i les empreses, sent aquestes les responsables del procés de selecció i posterior contractació.

Al marcar la següent casella declara haver rebut tota la informació necessària pel que estableix la LOPD per als usuaris dels fitxers que continguin dades de caràcter personal *
Moltes gràcies per la teva resposta!
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy