ARTELE VIZUALE ÎN BRAȘOV - Percepții, oportunități și probleme din perspectiva managerilor culturali locali (curatori, impresari, muzeografi etc.)


Stimați participanți,

Asociația ORICUM în cadrul proiectului „Artele Vizuale în Brașov” realizează o cercetare cantitativă pentru a cartografia resursele din sfera artelor vizuale la nivelul Municipiului Brașov. Se dorește identificarea nevoilor managerilor culturali brașoveni și a practicilor pe care aceștia le consideră sustenabile în dezvoltarea lor profesională,  precum și identificarea percepțiilor acestora asupra domeniului artelor vizuale la nivel local. 

Datele furnizate nu sunt asociate cu dumneavoastră personal, ci vor fi anonimizate.  

Informațiile pe care ni le veți furniza vor fi tratate cu maximă confidențialitate și vor fi prelucrate statistic alături de părerile altor respondenți. Durata de completare estimată a chestionarului este de 20 - 30 de minute.

Proiectului „Artele Vizuale în Brașov” este cofinanțat de Primăria Municipiului Brașov și se defășoară cu sprijinul Asociației KunSTadt, Centrului Multicultural al Universității Transilvania din Brașov și al Consorțiului Cultural Corona.Sign in to Google to save your progress. Learn more
Bifați răspunsul corespunzător dorinței dumneavoastră:
*
Da
Nu
Menționez că sunt de acord ca părerile și datele furnizate în acest studiu să fie prelucrate statistic și publicate anonimizat
Declar că am înțeles care este scopul cercetării, procedura și faptul că cercetarea este voluntară
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy