Hämeen shelttien uintipäivä 3.4.2022 ilmoittautumislomake
Hämeen sheltit järjestävät uintipäivän sunnuntaina 3.4.2022 Pirkanmaan koirauimalassa. Uimalan osoite on Nahkatehtaantie 10 B 117, 37830 Akaa. Lisätietoja http://www.pirkanmaankoirauimala.fi/.

Ilmoittautuminen on sitova, sairastumisen tms. syyn vuoksi paikan voi kyllä itse myydä eteenpäin. Tarkemmat maksutiedot lähetetään ilmoittautumisen varmistuksen yhteydessä ilmoittautumisajan päätyttyä, eli älä maksa uintimaksua ihan vielä. Varmistathan, että sähköpostiosoitteesi tulee oikein, jotta saamme lähetettyä maksutiedot sinulle ja vahvistettua paikkasi.

Uintipäivä koostuu kahdeksasta 30 minuutin ryhmästä. Kuhunkin ryhmään mahtuu kolme shelttiä. Shetlanninlammaskoirat ry:n jäsenet ovat etusijalla. Jos ilmoittaudut mukaan useamman koiran kanssa, täytäthän jokaisesta koirasta erillisen lomakkeen!

Uintivuoromme on kello 11.00 - 14.00. Ilmoitathan, mikäli sinulla on toive tietylle ajalle tai uintikaverille.

Hinnat: uittajan kanssa 12€/koira ja ilman uittajaa 10€/koira.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Omistajan nimi (tai kuka tuo koiran uimaan) *
Oletko Shetlanninlammaskoirat ry:n jäsen? *
Koiran kutsumanimi *
Oletko sinä ja/tai koirasi käynyt aiemmin koirauimalassa?
Clear selection
Tarvitseeko koirasi uittajan? Uittaja on hyvä olla, jos koira ei ole kokenut uimari. Uittaja auttaa koiraa uimaan menossa ja tarvittaessa paremman uintiasennon löytymisessä. Ryhmät muodostetaan uittajatarpeen mukaan.
Clear selection
Lisätietoja. Jos sinulla on monta koiraa, haluatko ne samaan vai eri ryhmään? Onko sinulla aikataulutoiveita? Tuleeko koirasi vastakkaisen sukupuolen edustajien kanssa toimeen? Muuta mielenpäällä?
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy