KYSELY | Uuden näytelmän ohjelma (UNO) | Verkosto 2019 // Uudet teatterit
KYSELY AMMATTITEATTEREILLE  (johtajat / ohjaajat / dramaturgit)

DEALINE // Vastaukset viimeistään pe 26.10.2018

Kyselyllä tiedustellaan ammattiteattereiden (vos-teatterit sekä rahoituslain ulkopuoliset toimijat) kiinnostusta osallistua Teatteri 2.0:n Uuden näytelmän ohjelman (UNO) verkostoon vuodesta 2019 alkaen.

HUOM! Kysely on tarkoitettu teattereille, jotka eivät ole olleet mukaan toiminnassa 2018.

Kyselyllä annettavat vastaukset kertovat UNOlle suuntaa antavasti, mistä teatterit ovat kiinnostuneita ja minkälaisia uuteen näytelmään liittyviä tarpeita teattereilla on. Vastaukset toimivat pohjana yhteistyökeskusteluille, jotka käydään kaikkien osallistumisesta kiinnostuneiden teattereiden kanssa marraskuun loppuun mennessä.

UNOon osallistuminen on mahdollista niin vos-teattereille kuin rahoituslain ulkopuolisillekin teattereille. Vuoden 2019 verkoston kokoonpano vahvistetaan vuoden loppuun mennessä.

Kaikki UNOn verkoston jäsenet osallistuvat ohjelman rahoittamiseen vuosittaisella omarahoitusosuudella, jonka suuruus määräytyy teatterin liikevaihdon mukaan. Rahoitusosuuksien suuruudet vuodelle 2019 vahvistetaan vuoden loppuun mennessä. Vuosina 2017-2018 rahoitusosuudet ovat olleet 350–2500e/vuosi/teatteri, ja saman suuruisina niiden on tarkoitus säilyä myös 2019. UNOn päärahoittaja vuonna 2019 on Koneen säätiö, muu rahoitus selviää myöhemmin.

Suunnitelmat keväälle 2019 tarkentuvat marraskuun loppuun mennessä. Syksyn 2019 suunnitelmia ja aikatauluja tarkennetaan kevään aikana.

LISÄTIEDOT

Lisätietoa UNOsta ja verkostosta löytyy:
www.uno-npf.fi

Saara Rautavuoma, Teatteri 2.0:n toiminnanjohtaja // UNO
p. 050 302 0706
saara@teatterikaksipistenolla.fi

Teatteri *
Your answer
Vastaajan nimi ja tehtävä *
Your answer
Yhteystiedot (sähköposti ja puhelinnumero) *
Your answer
Onko teatterinne kiinnostunut osallistumaan UNOn verkostoon? *
Teatteriimme on kiinnitettynä vähintään yksi *
Required
Teatterimme tuottaa tällä hetkellä kotimaisia kantaesityksiä vuosittain (ensi-iltojen määrä) *
Your answer
Uuteen näytelmään liittyen teatteriamme kiinnostaa erityisesti *
Alla listattuna sekä yleisemmin teatterin uuteen näytelmään liittyviä asioita että UNOn tarjoamia toimintamuotoja /-mahdollisuuksia, listaus sisältää myös alustavasti suunniteltuja toimintamuotoja, joita ei ole testattu aiemmin. Voi valita useita vaihtoehtoja.
Required
Teatterimme on kiinnostunut osallistumaan UNOn verkostoon... *
Teatterimme omat tarpeet, toiveet ja lisäkysymykset
Tarpeet / toiveet / kysymykset liittyen UNOon tai verkoston toimintaan, uusiin näytelmäteksteihin, yhteistyöhön kirjoittajien kanssa, henkilökunnan osaamisen kehittämiseen jne. Voi esittää mitä tahansa toiveita, kommentteja tai ehdotuksia UNOn suunnittelijoille. Tässä voit myös tarkentaa vastauksiasi lomakkeella. Kohdan voi jättää myös tyhjäksi.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms