Theaterbezoek 'God is een moeder'
Dit is het aanmeldformulier voor de hojo-activiteit van 7 februari, het bezoeken van de theatervoorstelling 'God is een moeder'. De voorstelling begint om 20.30 uur in Theater Rotterdam Schouwburg, op loopafstand van station Rotterdam Centraal. Als je wilt, kun je meegaan om ergens iets te eten van tevoren.
Je aanmelding is compleet als je dit formulier hebt ingevuld en betaald hebt voor de activiteit. Zodra beide binnen zijn, krijg je een bevestiging per e-mail.
Voornaam *
Your answer
Achternaam *
Your answer
E-mailadres *
Your answer
Wil je mee-eten van tevoren?
Als je specifieke eetwensen hebt, kun je dat onderaan dit formulier bij overige opmerkingen aangeven. We gaan naar een restaurant in de buurt van het theater, waarschijnlijk Italiaans.
Betaling
Voor bezoekers tot en met 30 jaar geldt een gereduceerd tarief van €10,- (vanaf 31 jaar betaal je €21,-). Leden van ChristenQueer krijgen een (extra) korting van €2,-
Leeftijd *
Lid van ChristenQueer *
Betaal door op het linkje hieronder te klikken dat op jou van toepassing is. Omdat we ervan uitgaan dat de meeste mensen 30 of jonger zijn (en om het een beetje overzichtelijk te houden), zijn hier alleen die betaallinkjes te vinden. Als je ouder bent dan 30 en dus het normale tarief van €21 (evt. met €2 CQ-korting) betaalt, krijg je per e-mail een aparte link.

Deelname (t/m 30 jaar) CQ-lid (€8):
https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=o17frqI5TQChioa2zcIe7Q

Deelname (t/m 30 jaar) geen CQ-lid (€10):
https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=ZV5OSd42RV-V4vCgYN9e0A
Heb je nog een opmerking die je niet hierboven kwijt kon?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy