Borsa de SELECCIÓ personal ANIMA'NS GRUP
Anima'ns Grup cerca a animadors infantils, tècnics esportius, talleristes, maquilladores, monitors de menjadors, monitors de tallers, ... diferent personal per prendre part de l'equip de treball en les activitats que organitza.
La nostra zona de treball és l'Anoia principalment, per tant els que sigueu de fora d'aquesta àrea d'influència, no és recomanable.
Dades personals
Sexe *
Required
Nom i cognoms *
Your answer
Data naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
Adreça, població i codi postal *
Your answer
Teléfon *
Fix o mòbil
Your answer
Adreça electrònica *
Your answer
NIF *
Your answer
Formació acadèmica
Comenta-la
O envia el teu CV a educacioiesport@animans.cat
Your answer
Experiència professional
Comenta-la
o envia el teu CV a educacioiesport@animans.cat
Your answer
Les dades proporcionades seran introduïdes en un fitxer propietat del Anima'ns Grup amb la finalitat de tramitar la seva inscripció i rebre informació de properes activitats esportives organitzades per aquest organisme. Anima'ns Grup podrà difondre a través de diferents mitjans de comunicació: imatges, fotos i vídeos de les activitats que es realitzen amb la finalitat de promocionar l’activitat. Les seves dades podran ser cedides a tercers únicament pel compliment d’obligacions legalment establertes. En qualsevol cas, d’acord amb la Llei O. 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, es pot en tot moment exercir el dret d’oposició, accés, rectificació i cancel•lació dirigint-se al correu info@animans.cat.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms