SDG Tavaszi Találkozó - 2019. Jelentkezés
Növekedés

25 éve indult újra az SDG. Istennek hála! SDG!
Idén régi szokás szerint ismét virágvasárnap várunk szeretettel minden régi és új tagot, érdeklődőt a Tavaszi Találkozónkra!

A növekedés az élet egyik csodálatos folyamata. Manapság nagyon divatos, és pozitív hangsúlyt is kap a növekedés, a fejlődés - főleg ha fenntartható! Biosz órán is találkozhatsz a témával -növekedés: "Külső és belső tényezők hatására létrejött változás. A növekedés és fejlődés nem azonos, de egymástól nem elválasztható folyamat". Talán személyesen is izgalmas kérdés számodra a testi vagy lelki növekedés, vagy akár a felnőttséggel járó előnyök és kihívások.
Jézus is többször beszélt róla az Isten országa kapcsán: miért és hogyan növekedik bennünk és a világban az ő országa. Hogyan formálódik életünk általa és a vele való kapcsolatban?
És persze dilemma is akad:
"Neki növekednie kell, nekem pedig kisebbé lennem." (Jn 3, 30) - mondja Keresztelő János Jézusról és önmagáról. Akkor a növekedés végülis valamiféle csökkenés?

Időpont: 2019. április 12–14.
Helyszín: Balatonszárszó, SDG CSALÁDI HOTEL ÉS KONFERENCIA-KÖZPONT, 8624 Balatonszárszó, Csárda utca 41.

Kiket várunk?
14-25 év közötti fiatalokat, tanáraikat, illetve az SDG korábbi generációit. Kérjük, hogy a hétvége elejétől a végéig, tehát péntek estétől vasárnap ebédig legyél jelen a találkozón. Így bontakozik ki leginkább mindaz, amivel készülünk, s te magad is így tudsz igazán megérkezni és jelen lenni.
A "Támogatói jegy" megváltásával szeretnénk lehetőséget biztosítani arra, hogy azok is el tudjanak jönni a közös ünneplésre, akik az elmúlt 25 évben részesei voltak az SDG-s közösségnek vagy akik az egész hétvégén nem tudnának részt venni. A támogatói jegy tartalmazza a szombat délutáni és esti programokat és a szombat esti ünnepi vacsit.

_Részvételi díjak:_
___________________________________________________________________________________________
Kedvezményes időszak 2019. március 9.–március 18. közötti jelentkezés esetén:
___________________________________________________________________________________________
FAHÁZBAN
Diákoknak (18 éven alul): 13.250,-Ft
18 éven felüli középiskolás diákoknak és egyetemistáknak (+IFA fizetendő): 14.050,-Ft

SZÁLLODÁBAN
Kizárólag felnőtteknek (IFÁ-val együtt): 17.550,-Ft

___________________________________________________________________________________________
Kedvezményes időszakon túl (március 19–április 1. között) jelentkezők részére:
___________________________________________________________________________________________
FAHÁZBAN
Diákoknak (18 éven alul): 15.000,-Ft
18 éven felüli középiskolás diákoknak és egyetemistáknak (+IFA fizetendő): 15.800,-Ft

SZÁLLODÁBAN
Kizárólag felnőtteknek (IFÁ-val együtt): 20.000,-Ft

A részvételi díj tartalmazza a két éjszaka szállásdíját, a pénteki meleg vacsorát, a szombati étkezéseket, a vasárnapi reggelit, és minden szervezési költséget. Hálózsákot, ágyneműhuzatot NEM KELL HOZNI! A részvételi díj nem tartalmazza az utazás költségét.

Vasárnapi ebédet is rendelhettek, ennek ára: +2250,-Ft

_Előleg:_

A részvételi díj összegéből előlegként 7.000,-Ft fizetendő. A kedvezményes árat csak akkor tudjuk biztosítani, ha legkésőbb március 18-án, hétfőn éjfélig megérkezik az előleged a bankszámlánkra. Ha nem a kedvezményes időszakban jelentkeztél, az előleg végső átutalásának időpontja: április 2., kedd éjfél.

Aki "Támogatói jegyet" vált, azoktól is azt kérjük, hogy legkésőbb április 2-áig utalja át a választott támogatói jegy összegét.

Ha verseny helyezettjeként vagy szolgálóként veszel részt a találkozón, arra kérünk, hogy akkor a kedvezményes részvételi díjad egészét utald át MÁRCIUS 18-ig, ezzel biztosítva a kedvezményes helyedet!

_Számlázás:_
Ha a részvételi díjról az iskoládnak számlát kell küldenünk még az előleg utalása előtt, kérjük, jelezd ezt április 2-ig az info (kukac) sdg.org.hu e-mail címre. (Elég, ha egy iskolából egy ember jelzi ezt.)

Ha anyagilag nem tudod bevállalni a hétvége költségét, a jelentkezés végén jelezd felénk és mindent megteszünk, hogy ez ne legyen akadály számodra!

Ha a részvételi díjon felül tudod támogatni a találkozót, azt a jelentkezés során szintén feltüntetheted! Kérlek, támogasd akár egy hamburger menü árával is, hogy aki nem tehetné meg, az is el tudjon jönni!

_Gyerekekkel érkezőknek:_
A szállodában és a faházban is 0-3 éves korig 100%, 4-11 éves korig 50% kedvezményben részesülnek a gyermekek, pótágyon vagy matracon történő elhelyezés esetén szülőkkel egy szobában. Ha van valamilyen speciális kérésed a szállásukkal, étkezésükkel kapcsolatban, vagy ha szeretnél gyermekfelügyeletet, azt a regisztráció során erre kijeölt részben írd meg nekünk, igényeknek megfelelően igyekszünk mindenben segíteni, hogy te is és gyermeked is jól érezzétek magatokat a hétvégén.

JELENTKEZÉSI ÉS ELŐLEG ÁTUTALÁSI VÉGSŐ HATÁRIDŐ: 2019. április 2., kedd éjfél.

Email address *
SDG Hírlevél *
Szeretnénk Téged a további eseményeinkről, híreinkről, beszámolóinkról havi rendszerességű Hírlevelünkben értesíteni. A Soli Deo Gloria Református Diákmozgalom (továbbiakban: SDG) az e-mail címedet a rendezvényeivel kapcsolatos hírek továbbítására használja, azt nem adja tovább harmadik személynek. A hírlevélről a későbbiekben bármikor leiratkozhatsz.Örülnénk, ha Téged is a Hírlevél olvasók között tudhatnánk!
A hétvége házirendjét elfogadom: *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service