VIHIJ ledenonderzoek

In de laatste algemene ledenvergadering hebben wij aangekondigd dat er een enquête zal worden gehouden om te peilen hoe onze leden denken over VIHIJ. M.a.w. wij leggen als bestuur ons oor te luisteren bij u als lid, om zo de VIHIJ - daar waar nodig - aan te kunnen passen.

Op deze pagina vindt u de online enquête. De vragenlijst zal naar verwachting ongeveer 10 minuten in beslag nemen. Vergeet u vooral niet aan het einde op de verzend knop te klikken.

De komende periode zullen wij u telefonisch benaderen om te vragen of alles duidelijk is en om de enquête met u door te nemen. Wij hebben voor deze aanpak gekozen, omdat wij geloven dat de respons op deze manier het grootst zal zijn (ons streven is 100%).

Als u snel onze enquête invult kunnen wij op ons 65-jarig feest van donderdag 27 Juni de eerste resultaten geven m.b.t. de uitkomst van de enquête.

Wij stellen uw medewerking zeer op prijs en hopen u binnenkort telefonisch te kunnen spreken.
Alvast onze hartelijke dank.

Onderstaand vindt u kort waar de VIHIJ voor staat.


Namens het bestuur,

Rob Schotema
Voorzitter


ALGEMENE OMSCHRIJVING VIHIJ

Vereniging voor Industrie en Handel IJsselstein (VIHIJ) is dé vereniging voor in IJsselstein gevestigde ondernemers in industrie, handel en dienstverlening. Al sinds 1954 behartigen we de belangen van ondernemers.

VIHIJ gaat regelmatig om tafel met de gemeente en organiseert (informele) bijeenkomsten voor onze leden. We brengen ondernemers met elkaar in contact en fungeren als platform voor ondernemend IJsselstein.

Wilt u in contact komen met mede-ondernemers uit dezelfde sector? Op een informele manier van gedachten wisselen of vrijblijvend mogelijkheden voor samenwerking bespreken? Alleen dan al is het VIHIJ-lidmaatschap de moeite waard.

Maar de VIHIJ doet nog veel meer. We behartigen uw belangen, bijvoorbeeld bij de gemeente. Verder organiseren we periodiek ledenvergaderingen en bedrijfsbezoeken. De burgemeester of wethouder is daarbij steevast aanwezig. Ook organiseren we jaarlijks enkele informele – en vooral erg gezellige – uitjes, recepties en feesten.
• Kom in contact met collega-ondernemers
• Belangenbehartiging bij (onder andere) de gemeente
• Vermelding op de VIHIJ-website
• Zonder extra kosten deelnemen aan bedrijfsbezoeken, vergaderingen (vaak met eten)
en feestelijke uitjes


Klik op de onderstaande knop om te beginnen met de enquête.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service